Boze ctete souvislosti... Byl to jenom priklad a debata o tom, ze samotny filtr nema vliv na mnozstvi vzduchu, ktere jde do motoru, protoze ho tm stejne pusti vaha tolik vzduchu kolik je treba. Pokud neupravis MAF tak tam jine mnozstvi vzduchu nedostanes. O tom celem byla debata.
 Boze ctete souvislosti... Byl to jenom priklad a debata o tom, ze samotny filtr nema vliv na mnozstvi vzduchu, ktere jde do motoru, protoze ho tm stejne pusti vaha tolik vzduchu kolik je treba. Pokud neupravis MAF tak tam jine mnozstvi vzduchu nedostanes. O tom celem byla debata.Ono se staci podivat do podpisu a precist si tam K&N... nejezdim bez filtru a ani to nehodlam menit.

no prostě  jak napsal jamaka jde o to, že o množství vzduchu se stará maf, já netušil, že způsobím jedním slovíčkem tolik příspěvků o ničem vrrrrrrrrrrrr
  no prostě  jak napsal jamaka jde o to, že o množství vzduchu se stará maf, já netušil, že způsobím jedním slovíčkem tolik příspěvků o ničem vrrrrrrrrrrrr   myslel sem to dobře napsal hůř a je to, chudák ten co se tady bude pročítat třeba za měsíc asi když uvidí počet stran zabalí to rovnou a založí zase nové téma, třeba jaké máte zkušenosti se sportovním filtrem
  myslel sem to dobře napsal hůř a je to, chudák ten co se tady bude pročítat třeba za měsíc asi když uvidí počet stran zabalí to rovnou a založí zase nové téma, třeba jaké máte zkušenosti se sportovním filtrem  
   Maju s tym dlhorocne skusenosti,tak snad vedie kedy,co...
 Maju s tym dlhorocne skusenosti,tak snad vedie kedy,co...  tak teď už ani já netuším.
  tak teď už ani já netuším.