Ono se staci podivat do podpisu a precist si tam K&N... nejezdim bez filtru a ani to nehodlam menit.
no vidis a ja ked som to skusal na dvoch roznych autach - KA a moje ST tak to auto jednoducho z toho mnozstva vzduchu kapalo, proste ked si pridal tak auto dochlo, stacilo trochu zakryt privod vzduchu a uz to bolo OK. A este mi povedz ako ti MAF obmedzi mnozstvo vzduchu?stigi píše:2 jamaka: .... a prece se silonky pouzivaji, ze...a mozna prave proto, ze se odstranuji veskere restrikce v sani
hele koukni sem http://www.sportovni-filtry.cz/ tam píšou u vložek 15000km a kit 20 000 a to sem měl přesně v návodu jázirafak píše:Mam K&N filter...15 000 km sa mi vsak zda hodne malo.To by potom stracalo ekonomicky vyznam,lebo tekutina na cistenie a inpregnaciu zrovna lacna nieje.Ak to je tak predpisane,preco mi to potom v servise u KOISA robili az po 40 000 kmBoban píše:Zirafak, já mám napsáno na obalu čistit nejpozději po 15000km a to přípravky k tomu určenými.Maju s tym dlhorocne skusenosti,tak snad vedie kedy,co...
![]()
No to je zas o niecom inom, ale zasa na druhej strane, kedy ma auto lepsiu spotrebu? ked je vonku -20, alebo ked jazdi pri nejakych +20? Nebavime sa o vykone. A dlasia vec, a to som spozoroval na inom aute (SKODA 1000MB de luxe) a potvrdilo sa mi to potom aj na dalsich, ked poprsi (jazda po cerstvom dazdiku), po nejakych teplotach, nezda sa vam ze auto ide lepsie?Boban píše: Další věc je ta, že pokud, sice budeš mít sportovní filtr a bude ti nasávat teplý vzduch je to jako by si tam nic neměl atd.atd.
O tom uz tu bylo taky napsaneho dost... ano,spatnou instalaci sportovniho filtru muzes na tom byt hur nez s papirovou vlozkou. Studeny vzduch ma vyssi hmotnost a obsahuje tedy i vetsi pocet kyslikovych molekul atd.Boban píše:Ono by se o tom mohlo polemizovat ještě další stránky, Další věc je ta, že pokud, sice budeš mít sportovní filtr a bude ti nasávat teplý vzduch je to jako by si tam nic neměl atd.atd. je, ale pravda, že vlastně víc vzduchu tam jde, jelikož se ti motor rychleji roztočí a tím potřebuje víc vzduchu jinak je na netu spoustu stranek o filtrech http://www.sportovni-filtry.cz/ a nejsou to jen plky aby si to člověk koupil.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti