diskusia na eu.fore

Moderátor:phofy
chmelko
Test driver
Test driver

diskusia na eu.fore

Příspěvek od chmelko » 28.03.2008 23:33

Tak som pánove včera surfoval po nete a našiel toto forum a toto vlakno

http://www.fordclub.eu/msgboard_posts.p ... essage2148

bola tam diskusia o omezovači, par ludí sa tam hra na "odborníkov" mne to nedalo a reagoval som, na moje prekvapenie, boli na druhy den uplne scestne rady odstranene a bludne hodnoty opravene, takže moja poznámka teraz posobi ako uplne mimo. Takže kto mate pocit ,že tu je nejaka cenzura a nesloboda, inde vás hned vyliečia :roll: :lol:

zostávam doma kde aj patrím a svoju energiu budem radšej investovat sem :wink:

f.hofstetr
Nováček
Nováček

Re: diskusia na eu.fore

Příspěvek od f.hofstetr » 29.03.2008 00:34

Tak ahoj, jsem tady, můžeme pokračovat v diskuzi na "tvém" klubu, abys nemusel ostatním členům tlumočit. Dnes je už, bohužel, pozdě, ale zítra tady začnu objasňovat tvoje účinkování na Fordclub.eu, tak dobrou.
Ford Mondeo combi, 2.5i V6, Ghia, 11/2000, pacific green

chmelko
Test driver
Test driver

Příspěvek od chmelko » 29.03.2008 00:50

nie nie, v pohode, odpovedal som ti na tom "tvojom" priznám sa, že som nevedel, že sa jednalo o tvoj príspevok, len som vedel, že tam chýba príspevok, ktorý dost chýbal do kontextu mojej odpovede..ako možeš zmazat príspevok, ktorý už tam nejaku dobu je a aj na ktorý som reagoval? to že som dal odkaz na tuto diskusiu nieje dovodom vas ohovorat, ale upozornit, ako to funguje niekde inde:prajem vám vela štastia v radení a slubujem, že už vas nebudem jak opravovat, tak radit a tým podkopavat vaše autority tam

p.s:inak sa chcem podakovat a vážim si toho, ako rýchlo si mi odpovedal ty, alebo albi v tomto fore, to znamená, že si chodíte pre rady aj sem, hoc tu neprispievate

jamaka
Test driver
Test driver

Příspěvek od jamaka » 29.03.2008 00:59

:) :lol: :lol: a inac aj ja mam omedzovač - moju maminu :) alebo obmedzovac - kurna ja vam uz neviem.
3D 1,8TDCi SPORT 85kW(116PS) 2003
3D 2,0 ST170 127kW(173PS) 2002

chmelko
Test driver
Test driver

Příspěvek od chmelko » 29.03.2008 01:01

jamaka, rob si srandu, som si to svojím príspevkom tam pekne zavaril
je pravda,že každý mame svoj omezovač a moj je ten, že nemám nikomu liest nikam do kapusty :lol:

jamaka
Test driver
Test driver

Příspěvek od jamaka » 29.03.2008 01:03

tak nic, ja teda idem na svoje forum :) do posteleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :)
3D 1,8TDCi SPORT 85kW(116PS) 2003
3D 2,0 ST170 127kW(173PS) 2002

f.hofstetr
Nováček
Nováček

Příspěvek od f.hofstetr » 29.03.2008 01:14

To chmelko - přestaň, prosím tě, mlžit. Ty dobře víš, že jsi reagoval na příspěvek, kde se řešily otáčky a výkon apod., nikoliv však lítání klikovek do vzduchu. nesnaž se po mých zádech vylézt z toho svýho marastu. Opakuju ti, že to beru celkem osobně, nezneužívej můj příspěvek, který jsem ti ostatně ocitoval, ke své záchraně, snad ani sám nevěříš tomu, že by ti nějaký smazaný humorný příspěvek, ve kterém nebylo zbla zmínky o technice, scházel k tomu, aby ostatní pochopili, jaká jsi oběť systému. Vem to zpátky, nenápadně se omluv a ok.
Ford Mondeo combi, 2.5i V6, Ghia, 11/2000, pacific green

Johnyy
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Johnyy » 29.03.2008 02:31

tak jsem si to přečet a docela nechápu tu "odměřenost" místních :lol: ..jak malý kluci 8)
Nyní: Mondeo MK4 Kombi FL, 2.2 tdci 169kw,500nm, podvozek Titanium S
ex: Ford Focus 2 ST, 2008 FL, code red stage 2, mongoose, sportcat =285ps 465Nm
ex: Ford Puma 1.7 VCT, 2000

chmelko
Test driver
Test driver

Příspěvek od chmelko » 29.03.2008 02:41

ok, tak ešte raz, aj ked mi to príjde uplne zbytočne...

ked už sa fakt bavíme o detailoch, tak sa budeme bavit o detailoch...
1/ otázka znela, či vobec má focus nejaký omezovač...
odpoved na tuto otázku bola presná, ano MÁ, zbytok technických dat bola celkom mimo
a/ 1.6 16V má max.krátkodobé otáčky nastavené na 6675 ot/min, nie ako je v odpovedi 6800 ot/ min
b/ max.výkon bol označený ako 5500, nieje to tak je to 6000ot/min.
Obe hodnoty boli prezentované ako fakt. (výkon už bol opraveny..)

2/ uznávam svoju chybu, kde som napísal, že albi sa v tomto sekol o celých 2000 otáčok a opravujem, že sa sekol len o 500, ktoré čerpal z dat, ktoré zadal pýtajúci sa Petula GD, myslím, ale ,že to nebol naj zdroj pri tak fundovane zhrnutej odpovedi

3/ to čím ty sa ohánaš, a to je tvoj post hraje v tomto probléme druhu rolu, aj ked ju určite nechcem zlahčovat a osobne to možeš brat ako chceš...fakt ma mrzí, že si ju zmazal a nechápem, prečo si to tak urobil až po mojej reakcii, sorry, ale napísat, že vytáčanie motoru praktikuju len deti na zrazoch a ,že to vobec nieje potreba robit ak sa chceš dostat z bodu A do bodu B je viac než odpočinková odpoved, ktorá má byt niekde v pokece a nie v radách..

4/ to všetko som zhrnul do jedného postu dostalo sa mi typu odpovedí " Vážený pane anonymní chmelko, Pane chmelko (anonymní), Pan chmelko, ač výborný technický teoretik" si velmi vážím úctu ku mne, aj ked evidentne pokryteckú, pretože za necelých 9 min.už bol moj post z týchto stránok zkopírovaný na Vašich stránkach, takže až tak anonymný pre vás asi nebudem..

Takže ešte raz, dávam Vám osobné zvolenie na upravenie/zmazanie mojích postov, poprípade upravenie vašich nepresných rad, čo sa už aj v podstate stalo. Prajem Vám uprimne mnoho uspechov a ked už ste medzi nami nebojte sa prispievat aj tu, nikto aspon ja nie, vás za opravu nebudem ani osočovat,ani mazat príspevky.
To, že som odkaz na tuto diskusiu hodil sem, nebolo preto, že vás chcem ohovorat (pomlouvat) význam tohoto slova najdeš určite niekde v slovníku, ale aby si tu chodiaci ludia uvedomili, ako to može fungovat aj niekde inde, ak sa ta to dotklo, možeš si z toho vziat len ponaučenie a niečo na tom zmenit

Teraz len neviem, či stačí tato odpoved tu, alebo ju musím ešte nakopírovat do vášho fora, aj ked si myslím, že to urobíte za mna

zewl
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zewl » 29.03.2008 02:57

Cumim a celkem dost by mi vadila prisne moderovana diskuze, jako jsem cetl na eu. Ted, kdyz jsem cetl prispevky na eu, tak mi to pripada dosti chaoticke, protoze mi unikaji souvislosti. Pricina bude pravdepodobne v mazani ci editaci (skryte delane) prispevku, na ktere jiz byla jednou dana odpoved. A v podstate nasledny flame je uz jen prirozenym vyustenim podstaty skryte editace/mazani prispevku :!:
Ford Focus combi 1.8 TDDi, 90 PS, narozen 12/2002
Obrázek

HORST
Test driver
Test driver

Příspěvek od HORST » 29.03.2008 03:04

Takze take jsem precetl vse, ale nejak poradne se v tom ted orientovat je asi uz celkem problem. 8O
Nektere veci (vzajemne osocovani) me pripada zbytecne.
A zaverem jen dodam, ze MUJ NAZOR je ten, ze asi neni nejlepsi brat jsem "problemy" i odjinud!!!
Cas od casu se tady vyskytnou i "nase" problemy a tahat do toho jeste neco dalsiho me opravdu pripada zbytecne!!!
Ted budou nejakou dobu asi dost navstevovana obe fora, coz jiste neni na skodu, ale bohuzel asi z jedineho duvodu : aby se nezainteresovany ctenar dozvedel, jak tato "hadka" dopadla!!!
byl Ford Focus-sedan, 1,6 - Ghia, 11/1999
Obrázek
je FoFu (Ford Fusion) cervena colorado 11/2008, 1,4 benzin

chmelko
Test driver
Test driver

Příspěvek od chmelko » 29.03.2008 06:38

Prišlo mi správne hodit odkaz sem aby sa dalo porovnat moderovanie, reakcie, editace, oslovovovanie aj na iných dost podobných forach,..Ked som videl, že sa tam nedohodnem, napísal som, že už nebudem prispievat, aby som tam zase niekoho neurazil..uprimne fakt som nečakal, že do par min.to bude zkopírovane ztadial aj tam

Horst:niekde vidíš ,že by som osočil niekoho konkrétneho? alebo je osočenie, to ,že som tu napísal, čo si o tom fore myslím?

HORST
Test driver
Test driver

Příspěvek od HORST » 29.03.2008 07:28

Mozna to slovo "osoceni" nebylo zvoleno spravne, ale z cele te "story" vyzniva jakasi prilisna nevrazivost.
Co je k tomu duvod, to vubec netusim! Kdyz se nad tim zamyslim, pripada me to jako nasrani jedne strany, ze jsi nekdo dovolil michat na cizi forum!!!
To, jestli byla nejaka chyba v tobe, to asi musis vedet nejlip sam, to nesoudim.

Ale pro me je zarazejici uz to, ze je nekdo ochoten se vubec nekde zaregistrovat, aby mohl odpovedet na jedinou vec!
Opet nevim, jestli uz jsi tam zaregistrovany byl, ale jak je videt, tak napr. f.hofstetr to udelal jen proto.
Je to jeho vec, ale me to prijde podivne!!!
Obrázek

chmelko
Test driver
Test driver

Příspěvek od chmelko » 29.03.2008 07:37

práve na to som narážal, prečo boli na moju osobu také výpady, ale kedže všade bolo napísane anonymný chmelko, nenapadlo ma, že ma možu poznat odtialto, toto sa mi ale potvrdilo..
Teraz si uvedomujem, že som urobil chybu, jeden člen (fakt ho radšej nebudem menovat) od nás ma poprosil, či by som tiež ,ked budem mat čas nemoderoval aj tamto forum, že niekoho potrebuju. Vo štvrtok som ležal doma s chrípkou a konečne mal čas sa tam pozriet, zaregistrovanie prebehlo až velmi dobre v priatelskom duchu, videl som, že nebude vela práce vo focus sekcii tak som si začal prečítavat otazky a odpovede, odpovedal som aj na toto vlakno. Odpovede na moju osobu si možeš sám prečítat..Osočit ma tiež za to, že prečo reagujem na technické nepravdy, ktoré boli v odpovedi na danu otázku, kedže tázajíci sa len spýtal, že či fofo ma omezovač ,alebo nie a nepýtal sa na žiadne výkonové krivky ma presvedčilo o tom, že to nieje diskuzné forum, ale forum typu QaA.

Inak to, že som napísal, že sa vraciam kde patrím, bolo uprimne rozlučenie sa s nimi. To že som sem hodil ten odkaz som sa chcel podelit o nepríjemnu skusenost tam..

čakám ešte na slubené ranne objasnováni mojho posobenia tam od f.hofstetr, síce netuším čo sa bude objasnovat, pretože všetky moje príspevky tam su (dufam) v nezmenej forme.

HORST
Test driver
Test driver

Příspěvek od HORST » 29.03.2008 07:45

Zase jsem - a asi nejen ja - o neco chytrejsi, ale to, ze jsi sem dal prave ten odkaz, mozna na jiste osoby zapusobilo jako casovana bomba a mozna to pro nekoho asi vyznelo tak, ze si delas aliby!!!
Nevim, nehodlam do toho zasahovat, je to vicemene vase (tvoje) vec.
Jasne, ze asi nikde to "nefrci" na 100%, ale s tim se musi pocitat.

Spis by bylo dobre, pokusit se najit rozumnou rec a vse si vysvetlit. Ostatne tak to nedavno zafungovalo i tady a myslim, ze to bylo ku prospechu veci!!! :wink:

HOWGH - domluvil jsem!!! 8)
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Pokec“