Příspěvek
od chmelko » 29.03.2008 02:41
ok, tak ešte raz, aj ked mi to príjde uplne zbytočne...
ked už sa fakt bavíme o detailoch, tak sa budeme bavit o detailoch...
1/ otázka znela, či vobec má focus nejaký omezovač...
odpoved na tuto otázku bola presná, ano MÁ, zbytok technických dat bola celkom mimo
a/ 1.6 16V má max.krátkodobé otáčky nastavené na 6675 ot/min, nie ako je v odpovedi 6800 ot/ min
b/ max.výkon bol označený ako 5500, nieje to tak je to 6000ot/min.
Obe hodnoty boli prezentované ako fakt. (výkon už bol opraveny..)
2/ uznávam svoju chybu, kde som napísal, že albi sa v tomto sekol o celých 2000 otáčok a opravujem, že sa sekol len o 500, ktoré čerpal z dat, ktoré zadal pýtajúci sa Petula GD, myslím, ale ,že to nebol naj zdroj pri tak fundovane zhrnutej odpovedi
3/ to čím ty sa ohánaš, a to je tvoj post hraje v tomto probléme druhu rolu, aj ked ju určite nechcem zlahčovat a osobne to možeš brat ako chceš...fakt ma mrzí, že si ju zmazal a nechápem, prečo si to tak urobil až po mojej reakcii, sorry, ale napísat, že vytáčanie motoru praktikuju len deti na zrazoch a ,že to vobec nieje potreba robit ak sa chceš dostat z bodu A do bodu B je viac než odpočinková odpoved, ktorá má byt niekde v pokece a nie v radách..
4/ to všetko som zhrnul do jedného postu dostalo sa mi typu odpovedí " Vážený pane anonymní chmelko, Pane chmelko (anonymní), Pan chmelko, ač výborný technický teoretik" si velmi vážím úctu ku mne, aj ked evidentne pokryteckú, pretože za necelých 9 min.už bol moj post z týchto stránok zkopírovaný na Vašich stránkach, takže až tak anonymný pre vás asi nebudem..
Takže ešte raz, dávam Vám osobné zvolenie na upravenie/zmazanie mojích postov, poprípade upravenie vašich nepresných rad, čo sa už aj v podstate stalo. Prajem Vám uprimne mnoho uspechov a ked už ste medzi nami nebojte sa prispievat aj tu, nikto aspon ja nie, vás za opravu nebudem ani osočovat,ani mazat príspevky.
To, že som odkaz na tuto diskusiu hodil sem, nebolo preto, že vás chcem ohovorat (pomlouvat) význam tohoto slova najdeš určite niekde v slovníku, ale aby si tu chodiaci ludia uvedomili, ako to može fungovat aj niekde inde, ak sa ta to dotklo, možeš si z toho vziat len ponaučenie a niečo na tom zmenit
Teraz len neviem, či stačí tato odpoved tu, alebo ju musím ešte nakopírovat do vášho fora, aj ked si myslím, že to urobíte za mna