Přesný typ toho adaptéru neznám. V nabídce byl jediný, jiné shopy toho o moc více také nenabízely, tak jsem vzal, co bylo. Možná ti pomůže ten štítek.Stela píše:napiš prosimtě přesně typ toho adapteru pro pionyra na orygo ovladaní pod volant a pokud mužeš tak to vyfot při montaži dík
Jolinare píše:Ahoj, chtel jsem se vas zkusenejsich na neco zeptat. Dnes jsem do auta nainstaloval radio Blaupunkt Hamburg MP57 a mam par dotazu na majitele techto autoradii. Prvni otazka je, jestli i vam jde trochu (cca 4cm) povytahnout a pak uz to dal nejde? Mam takovej pocit, ze kdyz bych za to poradne zabral, tak to vythnu i s tou umelou redukci. Resili jste nejak pripevneni? Ja to mam nasledovne: iso redukce->ocelovej ramecek (co byl u radia) a pak zasazene radio. Dalsi otazka je, z originalniho radia jsem vytahl 3 kabely, ale pres iso konektor jsem do noveho radia zapojil jen 2 a treti mi zbyl. Radio se mi ale zda, ze funguje jak ma, aspon co jsem vypozoroval za tech 30 min, kterejch jsem si s tim hral. Foto kabelu, ktery mi zustal pridavam na fotce. Diky moc za rady
Tak dnes sem to zapojil, ten tvůj třetí kabel je opravdu vod ovládání pod volantem.Jolinare píše:Ahoj, chtel jsem se vas zkusenejsich na neco zeptat. Dnes jsem do auta nainstaloval radio Blaupunkt Hamburg MP57 a mam par dotazu na majitele techto autoradii. Prvni otazka je, jestli i vam jde trochu (cca 4cm) povytahnout a pak uz to dal nejde? Mam takovej pocit, ze kdyz bych za to poradne zabral, tak to vythnu i s tou umelou redukci. Resili jste nejak pripevneni? Ja to mam nasledovne: iso redukce->ocelovej ramecek (co byl u radia) a pak zasazene radio. Dalsi otazka je, z originalniho radia jsem vytahl 3 kabely, ale pres iso konektor jsem do noveho radia zapojil jen 2 a treti mi zbyl. Radio se mi ale zda, ze funguje jak ma, aspon co jsem vypozoroval za tech 30 min, kterejch jsem si s tim hral. Foto kabelu, ktery mi zustal pridavam na fotce. Diky moc za rady
čau, takže přesný název toho adaptéru neznám, jelikož sem to nakonec objednával přez telefon, protože na tom netu to maj nějaký chaotický a měli tam tři stejný...Stela píše:napiš prosimtě přesně typ toho adapteru pro pionyra na orygo ovladaní pod volant a pokud mužeš tak to vyfot při montaži dík
Dobře děláš Stelo, já se pak chytím tebe až příjde řada na moje rádio.Stela píše:To Alda : dík zkusím to nějak objednat . Aspon se mam čeho chitit
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti