Tonování autoskel - shrnutí na strane 1!
- Jozef
- Pokročilý
Re: Tonování autoskel
Moja skusenost:
Mna ked doteraz policajti zastavili, vzdy chceli papiere od folii a velmi sa im "vytesovali".
Inac je to parada ...
to Petrucianni: aspon u nas su folie na skla od vodica a spolujazdca zakazane, aby si potom nemal natahovacky s nejakym clenom ...
Mna ked doteraz policajti zastavili, vzdy chceli papiere od folii a velmi sa im "vytesovali".
Inac je to parada ...
to Petrucianni: aspon u nas su folie na skla od vodica a spolujazdca zakazane, aby si potom nemal natahovacky s nejakym clenom ...
- FOCKI
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
čauky, Danistíku, jdu s váma do těch folií. Dej si mě na seznam plsDanista píše:Ahojte všichni, delší dobu jsem zde nebyl! Nějak není čas![]()
Takže zájemci na fólie jsou:
Moje maličkost
beris +1
avrs
A to je zatím vše, takže navrhuji ještě nějaká čas počkat (týden až dva)
a pak uvidíme.
to Jozkablack: Opravdu to není jednoduché, ale to všichni známe moc dobře. Jak budeme mít fólie hotové, tak se tady najdou další, kteří je budou chtít ještě do léta

- avrs
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Hurá, tak už nás je v Ostravě 5, supr.
Už se na ty fólie těším jak malý kluk, jsem je měl na předchozím autě a teď jak vykouklo sluníčko tak se mi po nich stýská...

Už se na ty fólie těším jak malý kluk, jsem je měl na předchozím autě a teď jak vykouklo sluníčko tak se mi po nich stýská...
- FOCKI
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
no,ukecals mě

- ClairVOYanT
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Pratele. Trosku z jineho soudku. Jeden z mych blizkych znamych kdyz ted videl moje auto a dozvedel se, ze ma folie i na predku prohlasil, ze takove auto technickou ani omylem neprotahne. Protahne i 120ku, ktera uz na pohled technickou nema ani za mak sanci udelat, ale auto s foliema na predku je pry neskutecny problem. A to i v pripade, ze na predku budou 70ky s atestem na 70. Proste nesmi byt na prednich bocnich oknech ani h....
I kdyz by na nich bylo napsano, ze maji atest na 70 a i kdyz by na nich bylo napsato, ze tam nejsou
)).
V sprnu/zari jedu na STK, tak si rikam jakou mam sanci, kdyz ani znamy co uz x let taha auta pres STK to vidi blede ... Ja bych rekl, ze by to melo projit, ale docela me nahlodal.
I kdyz by na nich bylo napsano, ze maji atest na 70 a i kdyz by na nich bylo napsato, ze tam nejsou

V sprnu/zari jedu na STK, tak si rikam jakou mam sanci, kdyz ani znamy co uz x let taha auta pres STK to vidi blede ... Ja bych rekl, ze by to melo projit, ale docela me nahlodal.
- FOCKI
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
no já mám na předku právě to h... od racka
ale přeci zákon povoluje určité procento na předek ne?

-
- Test driver
tiez sa to tu toci stale dokola o tom istom
...daval to sem myslim Foki,ze pokial su okna uz zatonovane z vyroby/co ma asi 99%,snad aj 100% z nas/,ziadne dalsie dotonovanie na predne bocne okna neprichadza do uvahy.Prekvapeny som,ze Vam v CZ na to nalepia aj certifikat.

- FOCKI
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
3. Závadou, která ohrožuje bezpečnost provozu na pozemních komunikacích, v zasklení vozidla je vždy
a)prasklé nebo poškozené čelní sklo ve stírané ploše o velikosti větší než 20 mm,
b)zatemnění čelního skla na propustnost nižší než 75 % nebo zatemnění předního bočního skla na propustnost zjevně nižší než 70 %.
a)prasklé nebo poškozené čelní sklo ve stírané ploše o velikosti větší než 20 mm,
b)zatemnění čelního skla na propustnost nižší než 75 % nebo zatemnění předního bočního skla na propustnost zjevně nižší než 70 %.
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
jj tak nejak zirafaku. Ale Skubi byl ted nedavno i s foliema na STK a nezminoval se, ze by byl problem, urcite ma tonovane z vyroby a tusim, ze ma vpredu 70 
Proto jsem se taky divil, ze si Jozka a Kota dali na predek 50...

- ClairVOYanT
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
I ja mam na predku 50
). I Joose ma 50. Je to svetlounky jako blazen - pri pohledu na auto to v podstate nepoznas. Brali jsme pri lepeni v potaz to, ze cokoli jineho, nez tonovani z vyroby je proti zakonu. 70 je v podstate 0 a 50 uz neco je... Druha vec je, ze foliar nemel 70ky, pac se skoro prej nedelaji (alespon ne tmave - jen leskle)

-
- Test driver
pre Focki-ho a pripadnych dalsich pochybovacoch
http://forum.ford-focus.cz/viewtopic.ph ... ilit=folie

http://forum.ford-focus.cz/viewtopic.ph ... ilit=folie
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
ClairVOYanT: toz nevim, jak bys na STK argumentoval tim, ze foliar nemel 70ky, tak proto tam mas 50ky 

- avrs
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Asi záleží na STK... Já měl před Fofo černou Corsu, na předku jsem měl 70ky a vzadu 95ky fólie takže skoro do černa a STK jsem vždy prošel
PS: origo okna byly zcela čiré...

PS: origo okna byly zcela čiré...
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
jj, byl jsem a nic, ani se o nich nezmínil, ani nechtěl vidět certifikát, zřejmě se muzewl píše:jj tak nejak zirafaku. Ale Skubi byl ted nedavno i s foliema na STK a nezminoval se, ze by byl problem, urcite ma tonovane z vyroby a tusim, ze ma vpredu 70
zatemnění předního bočního skla nejevilo na propustnost zjevně nižší než 70 %.

no brečet nebudu, ale vzhledem k tomu, že ho iritovala ta nálepka na brzdovce, tak jsem měl obavy

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
- ClairVOYanT
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Ja sem prave na vazkach. K nam do mesta na STK nepujdu, pac ta uz je celkem 'vostra'
. Byla ve zpravach uvedena jako jedna z tech nepoctivych a ted az moc sekaji latinu
. Tak spis premyslim kam na STKcko jit ...