Tonování autoskel - shrnutí na strane 1!
- Jozef
- Pokročilý 
Re: Tonování autoskel
Moja skusenost:
Mna ked doteraz policajti zastavili, vzdy chceli papiere od folii a velmi sa im "vytesovali".
Inac je to parada ...
to Petrucianni: aspon u nas su folie na skla od vodica a spolujazdca zakazane, aby si potom nemal natahovacky s nejakym clenom ...

Mna ked doteraz policajti zastavili, vzdy chceli papiere od folii a velmi sa im "vytesovali".
Inac je to parada ...
to Petrucianni: aspon u nas su folie na skla od vodica a spolujazdca zakazane, aby si potom nemal natahovacky s nejakym clenom ...
- FOCKI
- Test driver 
- Kontaktovat uživatele:
čauky, Danistíku, jdu s váma do těch folií. Dej si mě na seznam plsDanista píše:Ahojte všichni, delší dobu jsem zde nebyl! Nějak není čas
Takže zájemci na fólie jsou:
Moje maličkost
beris +1
avrs
A to je zatím vše, takže navrhuji ještě nějaká čas počkat (týden až dva)
a pak uvidíme.
to Jozkablack: Opravdu to není jednoduché, ale to všichni známe moc dobře. Jak budeme mít fólie hotové, tak se tady najdou další, kteří je budou chtít ještě do léta

- avrs
- Nováček 
- Kontaktovat uživatele:
Hurá, tak už nás je v Ostravě 5, supr.   

Už se na ty fólie těším jak malý kluk, jsem je měl na předchozím autě a teď jak vykouklo sluníčko tak se mi po nich stýská...

Už se na ty fólie těším jak malý kluk, jsem je měl na předchozím autě a teď jak vykouklo sluníčko tak se mi po nich stýská...
- FOCKI
- Test driver 
- Kontaktovat uživatele:
no,ukecals mě   

- ClairVOYanT
- Zkušený 
- Kontaktovat uživatele:
Pratele. Trosku z jineho soudku. Jeden z mych blizkych znamych kdyz ted videl moje auto a dozvedel se, ze ma folie i na predku prohlasil, ze takove auto technickou ani omylem neprotahne. Protahne i 120ku, ktera uz na pohled technickou nema ani za mak sanci udelat, ale auto s foliema na predku je pry neskutecny problem. A to i v pripade, ze na predku budou 70ky s atestem na 70. Proste nesmi byt na prednich bocnich oknech ani h.... 
I kdyz by na nich bylo napsano, ze maji atest na 70 a i kdyz by na nich bylo napsato, ze tam nejsou )).
)). 
V sprnu/zari jedu na STK, tak si rikam jakou mam sanci, kdyz ani znamy co uz x let taha auta pres STK to vidi blede ... Ja bych rekl, ze by to melo projit, ale docela me nahlodal.

I kdyz by na nich bylo napsano, ze maji atest na 70 a i kdyz by na nich bylo napsato, ze tam nejsou
 )).
)). V sprnu/zari jedu na STK, tak si rikam jakou mam sanci, kdyz ani znamy co uz x let taha auta pres STK to vidi blede ... Ja bych rekl, ze by to melo projit, ale docela me nahlodal.
- FOCKI
- Test driver 
- Kontaktovat uživatele:
no já mám na předku právě to h... od racka   ale přeci zákon povoluje určité procento na předek ne?
  ale přeci zákon povoluje určité procento na předek ne?

ale přeci zákon povoluje určité procento na předek ne?
  ale přeci zákon povoluje určité procento na předek ne?- 
				zirafak
- Test driver 
tiez sa to tu toci stale dokola o tom istom  ...daval to sem myslim Foki,ze pokial su okna uz zatonovane z vyroby/co ma asi 99%,snad aj 100% z nas/,ziadne dalsie dotonovanie na predne bocne okna neprichadza do uvahy.Prekvapeny som,ze Vam v CZ na to nalepia aj certifikat.
 ...daval to sem myslim Foki,ze pokial su okna uz zatonovane z vyroby/co ma asi 99%,snad aj 100% z nas/,ziadne dalsie dotonovanie na predne bocne okna neprichadza do uvahy.Prekvapeny som,ze Vam v CZ na to nalepia aj certifikat.

...daval to sem myslim Foki,ze pokial su okna uz zatonovane z vyroby/co ma asi 99%,snad aj 100% z nas/,ziadne dalsie dotonovanie na predne bocne okna neprichadza do uvahy.Prekvapeny som,ze Vam v CZ na to nalepia aj certifikat.
 ...daval to sem myslim Foki,ze pokial su okna uz zatonovane z vyroby/co ma asi 99%,snad aj 100% z nas/,ziadne dalsie dotonovanie na predne bocne okna neprichadza do uvahy.Prekvapeny som,ze Vam v CZ na to nalepia aj certifikat.- FOCKI
- Test driver 
- Kontaktovat uživatele:
3. Závadou, která ohrožuje bezpečnost provozu na pozemních komunikacích, v zasklení vozidla je vždy 
a)prasklé nebo poškozené čelní sklo ve stírané ploše o velikosti větší než 20 mm,
b)zatemnění čelního skla na propustnost nižší než 75 % nebo zatemnění předního bočního skla na propustnost zjevně nižší než 70 %.

a)prasklé nebo poškozené čelní sklo ve stírané ploše o velikosti větší než 20 mm,
b)zatemnění čelního skla na propustnost nižší než 75 % nebo zatemnění předního bočního skla na propustnost zjevně nižší než 70 %.
- zewl
- Test driver 
- Kontaktovat uživatele:
jj tak nejak zirafaku. Ale Skubi byl ted nedavno i s foliema na STK a nezminoval se, ze by byl problem, urcite ma tonovane z vyroby a tusim, ze ma vpredu 70  
Proto jsem se taky divil, ze si Jozka a Kota dali na predek 50...

- ClairVOYanT
- Zkušený 
- Kontaktovat uživatele:
I ja mam na predku 50  ). I Joose ma 50. Je to svetlounky jako blazen - pri pohledu na auto to v podstate nepoznas. Brali jsme pri lepeni v potaz to, ze cokoli jineho, nez tonovani z vyroby je proti zakonu. 70 je v podstate 0 a 50 uz neco je... Druha vec je, ze foliar nemel 70ky, pac se skoro prej nedelaji (alespon ne tmave - jen leskle)
). I Joose ma 50. Je to svetlounky jako blazen - pri pohledu na auto to v podstate nepoznas. Brali jsme pri lepeni v potaz to, ze cokoli jineho, nez tonovani z vyroby je proti zakonu. 70 je v podstate 0 a 50 uz neco je... Druha vec je, ze foliar nemel 70ky, pac se skoro prej nedelaji (alespon ne tmave - jen leskle)

). I Joose ma 50. Je to svetlounky jako blazen - pri pohledu na auto to v podstate nepoznas. Brali jsme pri lepeni v potaz to, ze cokoli jineho, nez tonovani z vyroby je proti zakonu. 70 je v podstate 0 a 50 uz neco je... Druha vec je, ze foliar nemel 70ky, pac se skoro prej nedelaji (alespon ne tmave - jen leskle)
). I Joose ma 50. Je to svetlounky jako blazen - pri pohledu na auto to v podstate nepoznas. Brali jsme pri lepeni v potaz to, ze cokoli jineho, nez tonovani z vyroby je proti zakonu. 70 je v podstate 0 a 50 uz neco je... Druha vec je, ze foliar nemel 70ky, pac se skoro prej nedelaji (alespon ne tmave - jen leskle)- 
				zirafak
- Test driver 
pre Focki-ho a pripadnych dalsich pochybovacoch  

http://forum.ford-focus.cz/viewtopic.ph ... ilit=folie

http://forum.ford-focus.cz/viewtopic.ph ... ilit=folie
- zewl
- Test driver 
- Kontaktovat uživatele:
ClairVOYanT: toz nevim, jak bys na STK argumentoval tim, ze foliar nemel 70ky, tak proto tam mas 50ky  

- avrs
- Nováček 
- Kontaktovat uživatele:
Asi záleží na STK... Já měl před Fofo černou Corsu, na předku jsem měl 70ky a vzadu 95ky fólie takže skoro do černa a STK jsem vždy prošel   

PS: origo okna byly zcela čiré...

PS: origo okna byly zcela čiré...
- Skubi
- Test driver 
- Kontaktovat uživatele:
jj, byl jsem a nic, ani se o nich nezmínil, ani nechtěl vidět certifikát, zřejmě se muzewl píše:jj tak nejak zirafaku. Ale Skubi byl ted nedavno i s foliema na STK a nezminoval se, ze by byl problem, urcite ma tonovane z vyroby a tusim, ze ma vpredu 70
zatemnění předního bočního skla nejevilo na propustnost zjevně nižší než 70 %.

no brečet nebudu, ale vzhledem k tomu, že ho iritovala ta nálepka na brzdovce, tak jsem měl obavy

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car 

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
- ClairVOYanT
- Zkušený 
- Kontaktovat uživatele:
Ja sem prave na vazkach. K nam do mesta na STK nepujdu, pac ta uz je celkem 'vostra'  . Byla ve zpravach uvedena jako jedna z tech nepoctivych a ted az moc sekaji latinu
. Byla ve zpravach uvedena jako jedna z tech nepoctivych a ted az moc sekaji latinu  . Tak spis premyslim kam na STKcko jit ...
. Tak spis premyslim kam na STKcko jit ...

. Byla ve zpravach uvedena jako jedna z tech nepoctivych a ted az moc sekaji latinu
. Byla ve zpravach uvedena jako jedna z tech nepoctivych a ted az moc sekaji latinu  . Tak spis premyslim kam na STKcko jit ...
. Tak spis premyslim kam na STKcko jit ...Kdo je online
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti