Tonování autoskel - shrnutí na strane 1!

Karoserie, světla, lak ...
Moderátor:ZaQik
Odpovědět
MobyDick
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Re: Tonování autoskel

Příspěvek od MobyDick » 31.03.2008 16:35

Bublinky tě můžou zmizet při vysychání folií, jestli ne tak bych to reklamoval.
FORD FOCUS 3dv. 2.0l 96 kw r.v 98
Obrázek
Obrázek
Obrázek
galerie
Obrázek

Skubi
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skubi » 31.03.2008 17:34

ale je fakt, že teď venkovní teploty moc vysychání nepřejí, tak ještě uvidíš a jinak reklamace :?
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car
Obrázek
Obrázek
Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Joose
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joose » 31.03.2008 18:03

Tak já taky se přidám s poděkováním Jožkovi za poskytnuté prostory a tip na foliáře, co se týče mě jsem s jeho prací spokojen a voda ,která byla pod nalepenýma foliiema se během slunečného odpoledne krásně odpařila. Foto dávat nebudu , protože to jak psal Jožka výše néman to celý, chybí předky , ale to brzy doděláme a bude to v poho.
Dík všem klukům za pokec a až budou folie i na předku tak to nafotím a samozřejmě se pochlubím. :wink: :wink:
Jinak jsme dorazili domů v pohodě a v dobré náladě , zkrátka super neděle tak že ještě jednou Jožko dík a jsem dlužníkem :!: Je ti to jasný :D :D
Fokus C-max 1,6 TDci 90K 2006 Red Tango Trend+
Obrázek

Kóťa
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kóťa » 31.03.2008 20:18

Ona ta voda prostoupí....vyschne přes tu fólii?Na těch předních to vypadá jako nějakej bordel...Možná jak si je odkládl na auto.Nevím.Ale jsou to teda obě přední,jedno zadní boční,pak jeden ten malej trojúhelníček...Fakt mi to mrzí.No,tak zítra tomu zkusím pomoct fénem.Na sluníčku jsem to měl celou neděli dnes taky...Tak ještě uvidim a kdyžtak mu zavolám...
Ford Mondeo combi 2.2TDCi Ghia 8/2005 Obrázek
Řízení je radost,FORD je řízení!

MobyDick
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MobyDick » 31.03.2008 20:57

fénem bych to nedělal, nech to vyschnout postupně ať folie může pomalu přilnout k oknu
Obrázek
Obrázek
Obrázek
galerie
Obrázek

ClairVOYanT
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ClairVOYanT » 31.03.2008 21:54

Taky tam mam nejakou tu bublinku, ale prevazne je to tim, ze mam zniceny okno od flexy (nejakej dobytek brousil, nebo rezal pobliz zelezo a litalo to na okno).

Co se tyka Kotovych bublin - fakt tomu dej treba tyden. Neni rozhodne dobry pocasi na to, aby to proschlo. Ver, ze ta voda by se mela vyparit a folie si sednout. Nevim jak u tebe, ale u me nez si polozil folii nekam na auto, tak to misto namocil a ocistil - proto bych nerekl, ze to je spina. Spis mi se*e tem lem kolem tech dubek na okne co ford mistrozne vytvoril, ale s tim nikdo nic nenadela.

Celkove muzu rict, ze zatim dobry. Semtam se nejakej ruzek, nebo kousek odlepil, tak jsem ho primackl a uz tam zustal.

Joose
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joose » 31.03.2008 21:55

Mě třeba strašně dlouho čistil zadní okno a říkal ,že je hodně posekaný od kamínků no nakonec to dobře dopadlo, Koto určitě mu zavolej a zeptej se ho ,třeba by fén a vyhlazování do stran pomohlo ale určitě bych to konzultoval s foliářem.
Třeba to chce více času. Každopádně máš na to záruku a dokonce říkal ,že první rozbitý okýnko je zdarma :wink: doufám že to nebudu potřebovat.
Obrázek

ClairVOYanT
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ClairVOYanT » 31.03.2008 22:19

Joose píše:doufám že to nebudu potřebovat.
no pri tvem stesti ... :-D ale urcite ti to nepreju. Jen si tak vzpominam na to co dokaze potkat jen a hlavne tebe :-))

MobyDick
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MobyDick » 31.03.2008 22:44

nechápu proč se zmiňujete o poškozených oknech z venku když folie jsou zevnitř :?:
Obrázek
Obrázek
Obrázek
galerie
Obrázek

Joose
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joose » 31.03.2008 23:14

s lepením a vysycháním to samozřejmě nesouvisí , ale na té černé je bohužel o dost víc vidět
Obrázek

ClairVOYanT
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ClairVOYanT » 01.04.2008 03:00

MobyDick píše:nechápu proč se zmiňujete o poškozených oknech z venku když folie jsou zevnitř :?:
prave ze zevnitr to okno mam poskozene ...

Kóťa
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kóťa » 01.04.2008 08:21

ClairVOYanT: Tak na těch bublinkách....Nechal jsem to chvíli na sluníčku a pak papírovým obrouskem vyhlazoval a můžu říct,že zadní okno je super.Jen ty malý boční jsou trochu znát,ale fakt to udělej.Vlez si ktomu a mačkej.Trvalo mi to tak půl hoďky a drží to...

Jinak to tedy nechám a uvidim.Kdyžtak bych mu zavolal,ale opět někde schánět garáž na opravu,trávit s tím další čas se mi moc nechce...Ale jinak funkčnost to splňuje na výbornou.Až jsem to nečekal.Už jste někdo stahoval okno nebo si to nedovolíte? :)
Ford Mondeo combi 2.2TDCi Ghia 8/2005 Obrázek
Řízení je radost,FORD je řízení!

ClairVOYanT
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ClairVOYanT » 01.04.2008 08:43

Kota píše:ClairVOYanT: Tak na těch bublinkách....Nechal jsem to chvíli na sluníčku a pak papírovým obrouskem vyhlazoval a můžu říct,že zadní okno je super.Jen ty malý boční jsou trochu znát,ale fakt to udělej.Vlez si ktomu a mačkej.Trvalo mi to tak půl hoďky a drží to...
presne to jsem udelal vcera na tech drobnickach a ok. jeste neco malo tam je, ale to jeste uvidim. napadlo mi se ve slanem sejit a porovnat preciznost provedeni na obou fofikach :-).
Kota píše:Jinak to tedy nechám a uvidim.Kdyžtak bych mu zavolal,ale opět někde schánět garáž na opravu,trávit s tím další čas se mi moc nechce...Ale jinak funkčnost to splňuje na výbornou.Až jsem to nečekal.
jj, je to fakt bomba - sem hrozne rad, ze jsem se k tomu dokopal a ze to Jozka zaridil :-)
Kota píše:Už jste někdo stahoval okno nebo si to nedovolíte? :)
ano, vcera omylem asi 1/4 okna u ridice :-). stal jsem ve vsi a bracha se rozhodoval jestli pojedeme jeste nekam na vrakac (neco shanel na 406ku) a prisel chlapek z avie se zeptat na cestu. samozrejme sem dal stahnout okno a fofrem si uvedomil, ze nesmim :-)). Ale zda se, ze prezilo. Stahnu vsechny 4 zitra - to uz bude OK. Musim srovnat tu gumu, kterou zastouchal dolu do dveri :-)

Joose
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joose » 01.04.2008 21:13

No já jsem to v pondělí hned ráno odvezl k Valouškovi na výměnu dveří tak uvidím jak folie dopadne :wink:
Kdyby špatně tak až bude dělat předky tak by jí vyměnil.
Obrázek

wlk
Junior
Junior

Příspěvek od wlk » 01.04.2008 21:18

ta voda pod fólií by se měla ztratit za 1-2 dny maximálně, já si je nechal dělat, když byly celou dobu mrazy a do dvou dnů byly ty šmouhy pryč. pravdou je, že teď je na té černé daleko líp vidět jakejkoliv bordel na skle...
Focus combi II Trend 11/2006 1,6 74kw https://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... =97&t=7888
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Karoserie“