Tonování autoskel - shrnutí na strane 1!
- MobyDick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tonování autoskel
Bublinky tě můžou zmizet při vysychání folií, jestli ne tak bych to reklamoval.
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
ale je fakt, že teď venkovní teploty moc vysychání nepřejí, tak ještě uvidíš a jinak reklamace 

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
- Joose
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Tak já taky se přidám s poděkováním Jožkovi za poskytnuté prostory a tip na foliáře, co se týče mě jsem s jeho prací spokojen a voda ,která byla pod nalepenýma foliiema se během slunečného odpoledne krásně odpařila. Foto dávat nebudu , protože to jak psal Jožka výše néman to celý, chybí předky , ale to brzy doděláme a bude to v poho.
Dík všem klukům za pokec a až budou folie i na předku tak to nafotím a samozřejmě se pochlubím.
Jinak jsme dorazili domů v pohodě a v dobré náladě , zkrátka super neděle tak že ještě jednou Jožko dík a jsem dlužníkem
Je ti to jasný

Dík všem klukům za pokec a až budou folie i na předku tak to nafotím a samozřejmě se pochlubím.

Jinak jsme dorazili domů v pohodě a v dobré náladě , zkrátka super neděle tak že ještě jednou Jožko dík a jsem dlužníkem

- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Ona ta voda prostoupí....vyschne přes tu fólii?Na těch předních to vypadá jako nějakej bordel...Možná jak si je odkládl na auto.Nevím.Ale jsou to teda obě přední,jedno zadní boční,pak jeden ten malej trojúhelníček...Fakt mi to mrzí.No,tak zítra tomu zkusím pomoct fénem.Na sluníčku jsem to měl celou neděli dnes taky...Tak ještě uvidim a kdyžtak mu zavolám...
- MobyDick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
fénem bych to nedělal, nech to vyschnout postupně ať folie může pomalu přilnout k oknu
- ClairVOYanT
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Taky tam mam nejakou tu bublinku, ale prevazne je to tim, ze mam zniceny okno od flexy (nejakej dobytek brousil, nebo rezal pobliz zelezo a litalo to na okno).
Co se tyka Kotovych bublin - fakt tomu dej treba tyden. Neni rozhodne dobry pocasi na to, aby to proschlo. Ver, ze ta voda by se mela vyparit a folie si sednout. Nevim jak u tebe, ale u me nez si polozil folii nekam na auto, tak to misto namocil a ocistil - proto bych nerekl, ze to je spina. Spis mi se*e tem lem kolem tech dubek na okne co ford mistrozne vytvoril, ale s tim nikdo nic nenadela.
Celkove muzu rict, ze zatim dobry. Semtam se nejakej ruzek, nebo kousek odlepil, tak jsem ho primackl a uz tam zustal.
Co se tyka Kotovych bublin - fakt tomu dej treba tyden. Neni rozhodne dobry pocasi na to, aby to proschlo. Ver, ze ta voda by se mela vyparit a folie si sednout. Nevim jak u tebe, ale u me nez si polozil folii nekam na auto, tak to misto namocil a ocistil - proto bych nerekl, ze to je spina. Spis mi se*e tem lem kolem tech dubek na okne co ford mistrozne vytvoril, ale s tim nikdo nic nenadela.
Celkove muzu rict, ze zatim dobry. Semtam se nejakej ruzek, nebo kousek odlepil, tak jsem ho primackl a uz tam zustal.
- Joose
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Mě třeba strašně dlouho čistil zadní okno a říkal ,že je hodně posekaný od kamínků no nakonec to dobře dopadlo, Koto určitě mu zavolej a zeptej se ho ,třeba by fén a vyhlazování do stran pomohlo ale určitě bych to konzultoval s foliářem.
Třeba to chce více času. Každopádně máš na to záruku a dokonce říkal ,že první rozbitý okýnko je zdarma
doufám že to nebudu potřebovat.
Třeba to chce více času. Každopádně máš na to záruku a dokonce říkal ,že první rozbitý okýnko je zdarma

- ClairVOYanT
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
no pri tvem stesti ...Joose píše:doufám že to nebudu potřebovat.

- MobyDick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
nechápu proč se zmiňujete o poškozených oknech z venku když folie jsou zevnitř 

- Joose
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
s lepením a vysycháním to samozřejmě nesouvisí , ale na té černé je bohužel o dost víc vidět
- ClairVOYanT
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
prave ze zevnitr to okno mam poskozene ...MobyDick píše:nechápu proč se zmiňujete o poškozených oknech z venku když folie jsou zevnitř
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
ClairVOYanT: Tak na těch bublinkách....Nechal jsem to chvíli na sluníčku a pak papírovým obrouskem vyhlazoval a můžu říct,že zadní okno je super.Jen ty malý boční jsou trochu znát,ale fakt to udělej.Vlez si ktomu a mačkej.Trvalo mi to tak půl hoďky a drží to...
Jinak to tedy nechám a uvidim.Kdyžtak bych mu zavolal,ale opět někde schánět garáž na opravu,trávit s tím další čas se mi moc nechce...Ale jinak funkčnost to splňuje na výbornou.Až jsem to nečekal.Už jste někdo stahoval okno nebo si to nedovolíte?
Jinak to tedy nechám a uvidim.Kdyžtak bych mu zavolal,ale opět někde schánět garáž na opravu,trávit s tím další čas se mi moc nechce...Ale jinak funkčnost to splňuje na výbornou.Až jsem to nečekal.Už jste někdo stahoval okno nebo si to nedovolíte?

- ClairVOYanT
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
presne to jsem udelal vcera na tech drobnickach a ok. jeste neco malo tam je, ale to jeste uvidim. napadlo mi se ve slanem sejit a porovnat preciznost provedeni na obou fofikachKota píše:ClairVOYanT: Tak na těch bublinkách....Nechal jsem to chvíli na sluníčku a pak papírovým obrouskem vyhlazoval a můžu říct,že zadní okno je super.Jen ty malý boční jsou trochu znát,ale fakt to udělej.Vlez si ktomu a mačkej.Trvalo mi to tak půl hoďky a drží to...

jj, je to fakt bomba - sem hrozne rad, ze jsem se k tomu dokopal a ze to Jozka zaridilKota píše:Jinak to tedy nechám a uvidim.Kdyžtak bych mu zavolal,ale opět někde schánět garáž na opravu,trávit s tím další čas se mi moc nechce...Ale jinak funkčnost to splňuje na výbornou.Až jsem to nečekal.

ano, vcera omylem asi 1/4 okna u ridiceKota píše:Už jste někdo stahoval okno nebo si to nedovolíte?

- Joose
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
No já jsem to v pondělí hned ráno odvezl k Valouškovi na výměnu dveří tak uvidím jak folie dopadne
Kdyby špatně tak až bude dělat předky tak by jí vyměnil.

Kdyby špatně tak až bude dělat předky tak by jí vyměnil.
- wlk
- Junior
ta voda pod fólií by se měla ztratit za 1-2 dny maximálně, já si je nechal dělat, když byly celou dobu mrazy a do dvou dnů byly ty šmouhy pryč. pravdou je, že teď je na té černé daleko líp vidět jakejkoliv bordel na skle...