Nejlíp to měly vyřešené staré káry. Nastříkal jsem si vody kolik jsem chtěl a stěrače jsem si zapl až mi vítr roztáhl vodu po skle.
Trochu mi uniká k čemu je dobrý ten dešťový senzor ??
Jinak já myju každý týden. Pokud je do minus 5, tak to jde
Zapnu topení , ofuk a vyhřívání. Kastlu vysuším jelenicí, okna švédskou utěrkou
Výhoda FFII je, že nepřimrzají dveře.
dazdovy senzor. V podstate je to inteligentny cyklovac. klasicky tam nie je a tu si proste nastavis interval (ako velmi ti maju napadat na okno dazdove kvapky) ako sa ti paci a automatika ho dodrzuje bez ohladu na to ako prsi (tak na 95%). Cize prudky dazd stiera to rychlo (alebo ta okoloiduce auto zaleje vodou),ked je mierny dazd stiera to menej casto, ale okno je plus-minus vzdy rovnako "zadazdene".
cize v praxi mas obvykle nastavenu hodnotu citlivosti na stred a ked prsi len pustis packu stieracov a uz sa nestaras.
Focus II kombi, facelift, r.v. 2008, 1.8 92kw Duratec, Titanium X Galéria
Naštestí klasický cyklovač má myslím 6 poloh. A tak není problém si vhodně zvolit. Když Tě ošplouchne protijedoucí auto, tak se to také samovolně sepne a nebo musíš mít "něco" zapnuté aby stěrače setřely?
Ahoj, můžu mít k tomuto taky dotaz Měníš střerače, resp. gumičky, poprvé od novoty auta . Já mám ještě původní a gumička na pravé straně mi vždy z počátku stírání nepříjemně poskakuje po skle. Když sklo pořádně ostříknu, je to v pohodě, ale třeba při jemném zamrholení nebo občasném otření skla mě to "skákání" štve . Díky za reakci
Ford Focus Combi II, 1,6 benzín + LPG (74 kW), 6/2006, Blue Tonic
da sa nejako zvacsit sila pritlaku ramena stieraca? Pravy (mensi) stierac mi nestiera v strede. Nepomohli ani nove gumicky za 2.5€, ani gumicky za 20€. A robi to aj so starou(original) gumickou. Prip. da sa trocha vyrovnat ten stierac?
Koupil jsem 55 cm stěrač v Tescu. Zkrátil jsem ho na jedné straně.Bylo to, jak připravené.Stačilo to zkrátit, zacvaknout zpátky příchytku na gumičky a bylo hotovo.
Stěrač stál 130 Kč.
Musím jen malinko doladit sterač. Přesně pod příchytkou stěrače to moc nestírá, ale to bude stačit přihnout. Tak super
Tak jak píše Ahmed, zkus přihnout celé rameno. Já měl čelně bouraného služebního Transita, vrátili mi ho ze servisu a stěrač u řidiče mi stíral velmi špatně. Byl vykroucený, tzn. stíral vždy dobře asi měsíc, pak jsem musel celý stěrač otočit o 180° a zase to nějakou dobu fičelo. Pak jsem vzal Hasák, kombinačky a celé rameno mírně vyhnul. Od té doby stírá jak od výroby:)