tažné zařízení
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tazne zariadenie
modul chrani GEM pred chybovou hlaskou ale mam pocit ze FL nema jeste hlidani vyssiho napeti , ze neodstavi cele auto kdyz zjisti zkrat .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
- Nepér
- Zkušený
-
- Nováček
Mám FOFO model 2008 r. výroby 2011. Ťažné zariadenie montované v značkovom servise pri predaji.
Po pripojení vozíka prestanú blikať smerovky. Presnejšie po zapnutí 1x bliknú aj na vozíku a zhasnú.
Raz z cca 10-tich zapnutí sa "chytia" a blikajú až do vypnutia. Je jedno, či zapnem pravú alebo ľavú smerovku.
Kde môže byť chyba?
Po pripojení vozíka prestanú blikať smerovky. Presnejšie po zapnutí 1x bliknú aj na vozíku a zhasnú.
Raz z cca 10-tich zapnutí sa "chytia" a blikajú až do vypnutia. Je jedno, či zapnem pravú alebo ľavú smerovku.
Kde môže byť chyba?
- spanel
- Pokročilý
Zkontroloval bych elektroinstalaci jak na vozíku, tak připojení drátů v zásuvce tažného. Může tam být špatný spoj, přerušený kabel, ....
Do 3.5.2020 byl: FoFo II COMBI, 2006, 1.8 TDCi, 85 kW, Diamond White
- Nepér
- Zkušený
-
- Nováček
Auto je úplne nové a vozík som pripojil prvý krát. Ten vozík je továrenský 4-ročný a predtým som ho pripájal za HYUNDAI Accent a všetko fungovalo. Požičiava si ho aj kamarát s Ford Mondeo 1999 a tiež mu smerovky idú normálne.Nepér píše:A dělá to takhle od kdy? Dělá to i s jiným vozíkem?
-
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Jenom k tý nehodě s koulí.Při bouračce zezadu nebo i lehkýmu ťuknutí absorbuje sílu nárazník a pokud je tam napevno koule jde to do nosníků,tudíš to napáchá víc škody pokud je koule přiedělaná.
Byl Focus II kombi 2011 1,6 16v

Je VW Golf VII ME 1,0 TSI 2019

Je VW Golf VII ME 1,0 TSI 2019
- Nepér
- Zkušený
S tím musím souhlasit, ale záleží na konkrétní konstrukci tažného zařízení i karoserie auta. Na Favoritu jsem jezdil bez koule, protože by mi to srolovalo podlahu v kufru. Ale zase Toyota LandCruiser s pevným rámem...
Jinak s těmi blinkry... je možné, že zásuvku napojili jednoduše k přívodům zadních světel a něco, co hlídá proud do žárovek blinkrů to vypíná (GEM?). Je otázka, zda je to schválně a zda to neměli připojit přes ten posilovací modul (je ale zvláštní, že by to nevěděli, nebo aspoň nezkusili) nebo jestli je chyba někde na vozíku. Doufám, že se tu objeví jiní, kteří o tom budou vědět více, než mé domněnky. Každopádně bych zkusil jiný vozík, nebo jen píchnout 21W žárovku na příslušné kontakty přímo do zásuvky, zda to bude dělat nadále. Pokud ano, řešil bych to s prodejcem (servisem), jako jejich chybu.
Jinak s těmi blinkry... je možné, že zásuvku napojili jednoduše k přívodům zadních světel a něco, co hlídá proud do žárovek blinkrů to vypíná (GEM?). Je otázka, zda je to schválně a zda to neměli připojit přes ten posilovací modul (je ale zvláštní, že by to nevěděli, nebo aspoň nezkusili) nebo jestli je chyba někde na vozíku. Doufám, že se tu objeví jiní, kteří o tom budou vědět více, než mé domněnky. Každopádně bych zkusil jiný vozík, nebo jen píchnout 21W žárovku na příslušné kontakty přímo do zásuvky, zda to bude dělat nadále. Pokud ano, řešil bych to s prodejcem (servisem), jako jejich chybu.
Mondeo mk4, 2.0i, 2010
- ZaQik
- Admin
... podival bych se do papiru, jaky model do auta dali - jestli je to original ford s modulem. A pak bych se kouknul pod leve oblozeni, jestli to tam opravdu je.
Tohle vypada na NEPOUZITI modulu.
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009 + Ford Fiesta mk6 1.4 TDCi r.v. 2004
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.
- KASHA
- Pokročilý
Když mám na autě tažné-napevno z výroby včetně zásuvky, když ho chci odtranit,je někde na kabelu zásuvky nějaký "rychlospoj" nebo ten kabel musím přecvaknout? (nejde mi rozebrat samotná zásuvka - uhnilé šrouby.
FORD FOCUS C-MAX, 2,0 TDci, r.v. 2006, titanová šedá, Kola hnusný plechový 16ky od JUNIORA
), GHIA...kůže, navi...bla bla bla

-
- Nováček
Máš pravdu. Nedali mi tam modul a musel som tri krát do servisu a navyše aj doviezť vozík na vyskúšanie, kým uznali, že ten modul treba. Montér sa nedal o nutnosti modulu presvedčiť a stále opakoval, že na internete píšu somariny.ZaQik píše:... podival bych se do papiru, jaky model do auta dali - jestli je to original ford s modulem. A pak bych se kouknul pod leve oblozeni, jestli to tam opravdu je.
A do dnešného dňa to nedali do poriadku.
- Quickie
- Moderátor
Peter5 ma tazne http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 53#p228953
skuste mu napisat ci ma tiez nejaky modul alebo nie
skuste mu napisat ci ma tiez nejaky modul alebo nie
-
- Nováček
prosím o pomoc
Zdarec forďáci,prosil bych poradit,co to je,je to nad levým zadním kolem a vedou k tomu dráty k tažnému.Dá se to nahradit,je to totiž bspálené a souvisí s tím problém blinkrů,které mi blbnou.
Když jsem to rozdělal,bylo vidět spálenou diodu.Prosím poraďte.
Když jsem to rozdělal,bylo vidět spálenou diodu.Prosím poraďte.
FFC-Max,1,6TDCi,80 kW,2007.
- ZaQik
- Admin
Re: prosím o pomoc
fotky mizerie, ale neni to modul na tazne zarizeni?
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
-
- Nováček
Re: prosím o pomoc
Pravda,fotil jsem to mobilem.Dalo by se zjistit nějaké objednací číslo?Vede to k tažnému,takže to b ude asi ono.
FFC-Max,1,6TDCi,80 kW,2007.