KERF píše:Myslím, že neví vůbec co chce. Přece když jdu kupovat auto, tak vím hlavně jak ho budu používat a co se mi líbí. Podle toho přizpůsobím svůj výběr a nemám potřebu otravovat dalších x lidí, aby mi nakukali vo vlastně chci.
vím co chci, spolehlivé auto - tím otázka na Ti-VCT či ano či nikoliv (potažmo víc cipovin-proměnné časování-tím nasnaze výskyt poruch)
74kW či 85kW? - kdybych v tom jezdil sám popř. jen s manželkou tak by mi stačio i 74kW, jelikož mám tříletou holčičku a druhé na "cestě", proto otázka zda je v těch motorech tak markatní rozdíl
líbí se mi i aut. klima, na druhou stránku zas něktaré názory tvrdí, že manuál je lepší?! i když nevím včem, zda v poruchovosti či co, ale podle mě když si nastavím 22stupňů tak j etam mám

takže u mne spíše automat
a mezi auty před faceliftem a po?! ptám se ohledně ceny, rozhodně je pro mne líbivější poslední upravená verze, ale zase přihodit si 50k jen za pozměněnou kastli?! otázka zní zda se to podle vás vyplatí,,,
kdybych byl sám, tak by mé rozhodování vypadalo úplně jinak a snad bych se bezhlavě vrhnul na to co se mi líbí, ale s nástupem otcovství jsem začal uvažovat trošku jinak, nemějte mi za zlé když se zeptám na pár prkotin, ale v mém případě musím již zvažovat jistá pro a proti