Nakonec jsem tedy vybral FF2, musim zaklepat, po 2 mesicich a 3 tis. km jsem spokojen. A krome toho se mi FF2 libi vnitrkem i vnejskem vic

Jo, jo, fabule II není fabule I, hodně lidí na ni nadává, sype se snad všechno. Já na I. nalítal 97tkm a krom 2 čelních skel (vždy v zimě nějaký kamen) se měnila akorát ř.j. stahování oken, jinak jen servisy 30, 60 a 90tkm, (přední desky přežily, co mám info 100tkm). Teď mám na OI 36tkm a jen servis ve 30-ti. Sedačky mají lepší boční vedení než FoFo I, ale moc to nevyužiju protože s fabrickými Matador economy to prostě nejdepbjun píše:No tak tedka muzu z vlastni zkusenosti neco o skodovce. Dostal sem sluzebni fabii II rok 2008 najeto 31000km. Ve stredu jsem ji vyzvedaval v praze a po ceste z prahy mi prestal fungovat tempomat, po chvilce mi zaclo blbnout stahovani oken, prijel sem domu a blbnul central, nektere prihradky nejdou otvirat a zavirat bez pouziti nasili... Kvalita zpracovani otresna, prostor jeste horsi. Co me u konkretne meho vozu zaujalo tak ac je to naftak tak nastartuju a jde teply vzduch
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google [Bot] a 5 hostů