Nakonec jsem tedy vybral FF2, musim zaklepat, po 2 mesicich a 3 tis. km jsem spokojen. A krome toho se mi FF2 libi vnitrkem i vnejskem vic

jak mi to někdo vpálil jenže mam socku s 6begama a ESP v tý době byla O1 socka největšího kalibru
 jak mi to někdo vpálil jenže mam socku s 6begama a ESP v tý době byla O1 socka největšího kalibru  

......taky se mi zdá O2 lepší ve zpracování....a určitě nehnije tolik jako Ford...ale 100 lidí 100 názorů....a hlavně mě nekamenujte...
 ......taky se mi zdá O2 lepší ve zpracování....a určitě nehnije tolik jako Ford...ale 100 lidí 100 názorů....a hlavně mě nekamenujte...

, sam som najazdil na roznych firemnych skodovkach cez pol miliona km a v pohode.
, sam som najazdil na roznych firemnych skodovkach cez pol miliona km a v pohode.  to moja tazka krava teda neda
 to moja tazka krava teda neda 

Jo, jo, fabule II není fabule I, hodně lidí na ni nadává, sype se snad všechno. Já na I. nalítal 97tkm a krom 2 čelních skel (vždy v zimě nějaký kamen) se měnila akorát ř.j. stahování oken, jinak jen servisy 30, 60 a 90tkm, (přední desky přežily, co mám info 100tkm). Teď mám na OI 36tkm a jen servis ve 30-ti. Sedačky mají lepší boční vedení než FoFo I, ale moc to nevyužiju protože s fabrickými Matador economy to prostě nejdepbjun píše:No tak tedka muzu z vlastni zkusenosti neco o skodovce. Dostal sem sluzebni fabii II rok 2008 najeto 31000km. Ve stredu jsem ji vyzvedaval v praze a po ceste z prahy mi prestal fungovat tempomat, po chvilce mi zaclo blbnout stahovani oken, prijel sem domu a blbnul central, nektere prihradky nejdou otvirat a zavirat bez pouziti nasili... Kvalita zpracovani otresna, prostor jeste horsi. Co me u konkretne meho vozu zaujalo tak ac je to naftak tak nastartuju a jde teply vzduch
 V OII (má ji šéf) mi moc "nesedí" sedačky a vyloženě překáží středový panel
 V OII (má ji šéf) mi moc "nesedí" sedačky a vyloženě překáží středový panel  a připadám si jako v BVP-čku
 a připadám si jako v BVP-čku 

a nelituji!! Můžu jen doporučit.
 a nelituji!! Můžu jen doporučit.

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host