Prosím o radu s koupí
-
- Test driver
Re: Prosím o radu s koupí
Pri tvojom najazde a rozhodnuti kupit auto jazdene s pomerne vela km,by som na diezla aj kvoli nizsej spotrebe urco rychlo zabudol.Ak by to malo byt auto nove,dajme tomu ok.Mas zaruku 2 roky,a mozes ju predlzit az na 5,tusim u Vas v CZ az na 7,takze pripadne poruchy ti vacsinou pokryje zaruka.
U jazdeneho dizla z tebou uvadzanymi odjazdenymi km je uz riziko,ze zacnu odchadzat nejake veci co sa tyka turba,zhavicov,vstrekovacov a pod a tym potom tvoja uspora,ktora pri tvojom najazde bude ozaj velmi skromnucka a nasledne opravy,ktore sa mozu vyskytnut,ju zmazu,ako ked lusknes carovnym prutikom
U jazdeneho dizla z tebou uvadzanymi odjazdenymi km je uz riziko,ze zacnu odchadzat nejake veci co sa tyka turba,zhavicov,vstrekovacov a pod a tym potom tvoja uspora,ktora pri tvojom najazde bude ozaj velmi skromnucka a nasledne opravy,ktore sa mozu vyskytnut,ju zmazu,ako ked lusknes carovnym prutikom
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
otazka : a proc diesel , odpoved : protoze je levny .
kazdodenní realita , bohuzel pak clovek posloucha , koupil jsem diesel a odeslo mi tohle a oni ve fordu za to chtejí (treba ) 20000kc a na to nemam a auto potrebuju , co mam delat poradite mi ? kdybych za kazdy takovy mail dostal 100kc , tak jsem uz milionar ale bohuzel lidi jsou nepoucitelný , nerikam ze to auto nevydrzi treba 500t km , to vydrzi ale s investicema . a na zapad od nas maji moc dobre spocitane kdy se toho maji zbavit aby do toho nemusely investovat . proc treba nekdo neprodava diesel s 20-30t km ? protoze by byl stejne drahy jako benzin , jsem zvedav kdy lidi pochopi ze pokud chteji spolehlive auto bez investic tak si budou muset priplatit a ne koupit to nejlevnejsi a pak se divi ze do toho musi dalsích nekolik tisic nebo desitektisic nasypat .
kazdodenní realita , bohuzel pak clovek posloucha , koupil jsem diesel a odeslo mi tohle a oni ve fordu za to chtejí (treba ) 20000kc a na to nemam a auto potrebuju , co mam delat poradite mi ? kdybych za kazdy takovy mail dostal 100kc , tak jsem uz milionar ale bohuzel lidi jsou nepoucitelný , nerikam ze to auto nevydrzi treba 500t km , to vydrzi ale s investicema . a na zapad od nas maji moc dobre spocitane kdy se toho maji zbavit aby do toho nemusely investovat . proc treba nekdo neprodava diesel s 20-30t km ? protoze by byl stejne drahy jako benzin , jsem zvedav kdy lidi pochopi ze pokud chteji spolehlive auto bez investic tak si budou muset priplatit a ne koupit to nejlevnejsi a pak se divi ze do toho musi dalsích nekolik tisic nebo desitektisic nasypat .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- Kamilb
- Nováček
No a co když to udělám tak že FF nechám manželce jen na pojíždění a já budu jezdit dále svým součatným autem Felicie na LPG na které již jezdím 4 roky (předpokládal jsem že ho prodáme, ale nejsem nucen ho prodat). Pak by byl nájezd na FF asi tak 3000-5000 za rok. Při autě kolem 110.000 km by to nemusel být tak zlé ne?? Nebo mám tedy radši shánět benzín - je jich dost méně a ještě tak s ASR a ESP ???
-
- Test driver
Na popojizdeni pre mazelku po meste s uvedenym 5000km najazdom rocne....o inej variante ako benzin ani nerozmyslaj 

- Kamilb
- Nováček
No co jsem se teďka díval tak model od 2005 s benzinem a ASR a ESP do 220.000Kč snad ani neseženu? Mám ár kamarádů co mají FF1 V 1.8TDDI (asi 3) rodinné auto co najezdí ročně kolem 5000km a jsou spokojeni , proto jsem chtěl 1.6 TDCi.
-
- Test driver
Co ti viac napisat,ked uz si viacmenej nalomeny.
Kup teda TDCi,len ci Ta budu potom s pripadnymi opravami kamaradi sponzorovat.Samozrejme ale prajem,aby si kupil nieco,co bude urco posluchat. 

- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
Kamilb píše:No co jsem se teďka díval tak model od 2005 s benzinem a ASR a ESP do 220.000Kč snad ani neseženu? Mám ár kamarádů co mají FF1 V 1.8TDDI (asi 3) rodinné auto co najezdí ročně kolem 5000km a jsou spokojeni , proto jsem chtěl 1.6 TDCi.

Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- Kamilb
- Nováček
Zirafaku - ja jsem to zminil, ale opak je pravdou jsem nalomeny spise na ten benzinak tedka. Protože spise to udelam tak ze manzelce necham toho FF plus rodinne cesty takze ve skutecnosti najezdi po propočtech cca 7500km ročně což i já uznávám že to na TDCI nebude.
Takže nejonom že jsem nalomený, ale jsem asi spíše po čtení na foru zlomený
na ten benzín. Teďka ještě nějakej rozumnej časem sehnat, páč by mě přišlo škoda když už se mi tolik Fucus líbí tak do 220.000Kč v dnešní době něco nesehnat.
Odpověď na Fokiho příspěvek níže.
Takže nejonom že jsem nalomený, ale jsem asi spíše po čtení na foru zlomený

Odpověď na Fokiho příspěvek níže.
zirafak píše:Co ti viac napisat,ked uz si viacmenej nalomeny.Kup teda TDCi,len ci Ta budu potom s pripadnymi opravami kamaradi sponzorovat.Samozrejme ale prajem,aby si kupil nieco,co bude urco posluchat.
- Kamilb
- Nováček
Díval jsem se na tuto nabídku a pokud má auto i ASR tak super nabídka i když 1/2005 není to ještě náhodou FF1 co si tak pamatuju (nebo se prodávali součastně). Pokud má i ASR což si nemyslím tak by mě asi i ta serviska tolik nezajímala v 65.000km pokud je to z důvěryhodného zdroje. Jěště se tu tolik nevyznám, ten prodej bude jako provádět FOKI či je to jen někdo z jeho známých - inzerát vložil FOKI a ví že bude za 2 týdny na prodej tak předpokládám že FOKI, tak jsem to chtěl jen potvrdit. Pokud anao a auto by náhodu mělo ASR, tak není problém se asi už dopředu domluvit, protože cena je velice solidní.
foki píše:Kamilb píše:No co jsem se teďka díval tak model od 2005 s benzinem a ASR a ESP do 220.000Kč snad ani neseženu? Mám ár kamarádů co mají FF1 V 1.8TDDI (asi 3) rodinné auto co najezdí ročně kolem 5000km a jsou spokojeni , proto jsem chtěl 1.6 TDCi.http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 18&t=17118
- Quickie
- Moderátor
ten inzerat je od fokiho, foki ho privezie, foki ti ho dá dokopy, foki ti ho predá... a budeš ho mať bez dalších investicií
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
je to FF2 a padam , rano ve 3 stavam a jedu do zahranici 

Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
-
- Test driver
ASR sice nema,pretoze u Fordu sa to vola TCS a je to presne to iste a je to vzdy sucastou balika ESP,takze MAKamilb píše:Díval jsem se na tuto nabídku a pokud má auto i ASR tak superAuto je t nabídka i když 1/2005 není to ještě náhodou FF1 co si tak pamatuju (nebo se prodávali součastně). Pokud má i ASR což si nemyslím tak by mě asi i ta serviska tolik nezajímala v 65.000km pokud je to z důvěryhodného zdroje. Jěště se tu tolik nevyznám, ten prodej bude jako provádět FOKI či je to jen někdo z jeho známých - inzerát vložil FOKI a ví že bude za 2 týdny na prodej tak předpokládám že FOKI, tak jsem to chtěl jen potvrdit. Pokud anao a auto by náhodu mělo ASR, tak není problém se asi už dopředu domluvit, protože cena je velice solidní.

Je to urco FO2,lebo ten sa predaval na klucovych trhoch od 10/2004 a mas pravdu,ze subezne sa vtedy dopredaval FO1.Takze je to 100 pero FOCUS 2.
Auto je tu na fore z toho naj zdroja,lebo je od FOKI-ho.
Takze...snad to klapne a budeme Ta moct prijat ako plnohodnotneho clena naseho fora.

- Kamilb
- Nováček
Zirafaku mohl by jsi me prosim nejak presvědčit o tom, že to má v balíku s ESP ASR(nebo tedy TCS), protože jsem viděl spousty inzerátů kde bylo napsáno ESP a ASR ne a pak inzeráty kde je napsáno only ASR a ESP určitě neměli když tam neměli na to vypnutí. Jinak pokud by to doopravdy bylo včetně ASR tak pro mě určitě zajímavá koupě, protže teďka jediná rozumná nabídka co mám je stříbrnej FF2-07 z předčastně ukončeného leasingu 30tkm najeto, samo že při leasingu servisováno za 238.000,- což za takové zajeté auto není vůbec špatné, má dokonce i alu kola. (bavím se o 1,6 benzin 74kW samo)
-
- Test driver
U focusa 2 je v pripade,ze ma balik ESP,vzdy na 100% aj TCS/ASR/,proste kontrola trakcie,preklzu a co ja viem este coho.
Model od 10/2004-12/2007 ho ma vypinatelne na palubovke na stredovom panely pod klimou.
Model od 01/2008 ho ma vypinatelne cez meu v palubnom pocitaci,tak preto uz tacitko nieje zabudovane.
Velakrat vsak predajcovia popisu kadeco o vybave a realita je ina,takze na to sa nespoliehaj.
Si nejak hodne zamerany na to esp

Model od 10/2004-12/2007 ho ma vypinatelne na palubovke na stredovom panely pod klimou.
Model od 01/2008 ho ma vypinatelne cez meu v palubnom pocitaci,tak preto uz tacitko nieje zabudovane.
Velakrat vsak predajcovia popisu kadeco o vybave a realita je ina,takze na to sa nespoliehaj.
Si nejak hodne zamerany na to esp

- Kamilb
- Nováček
No vzhledem k tomu že auta bez ESP a ASR stojí v ojetinách ři stejném stavu o cca 20.000Kč méně tak se jen snažím abych nekoupil auto s nějakým systémem který tam pak nebude
, sám jsem v tomto docela laik, ale bydlím zrovna v místě kde když jedeš z práce domů tak z 10km jsou 2-3 km 10% kopečky což v zimě na ujetém sněhu s tím ASR bude mít manželka určitě snažší, proto tak moc stojím o systém ASR. Ještě se mrknu na rozkodování nějakých VINu kde měl někdo ESP jestli je tam uveden elektronicky řízenej prokluz pak už bych tomu věřil na 100%, teďka si ještě 100% jistej nejsem. Jinak by to mělo být podle mě snad při koupi poznatelné tak že při zaplém systému ESP (pokud má i ASR) by se mi při pruším rozjezdu (běžně záhrab) neměli protočit nějak více kola - pokud to dobře chápu.