Prosím o radu s koupí
- Miak_m
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Prosím o radu s koupí
Dobrý den,
před dvěma týdny jsem byl nabourán, přišel o auto a sháním něco nového, narazil jsem na toho, co si o tom myslíte? Zatím o focusech jen hodně čtu, tak bych prosil o radu zkušených fordistů focusistů, jestli nevidí nějaké vady na první pohled, nebo náhodou třeba neví něco o historii tohoto auta viz. odkaz
http://www.volny.cz/testpage1/
Díky.
před dvěma týdny jsem byl nabourán, přišel o auto a sháním něco nového, narazil jsem na toho, co si o tom myslíte? Zatím o focusech jen hodně čtu, tak bych prosil o radu zkušených fordistů focusistů, jestli nevidí nějaké vady na první pohled, nebo náhodou třeba neví něco o historii tohoto auta viz. odkaz
http://www.volny.cz/testpage1/
Díky.
- Quickie
- Moderátor
Re: Prosím o radu s koupí
ten vyzera velm zachovalo. ale snad ti tunajši majstri budu vediet povedať viac.. 

- pbjun
- Test driver
No na prvni pohled krasne auto, na druhy pohled celkem zrezly podvozek - hlavne rezerva, dale te bude cekat oprava tech zrezlych dveri nez se to rozleze. Tem kilometrum bych mozna i veril - pedaly sou sesmatlane tak akorat, radicka ok, sedadla vpoho... Chce to videt na miste a prolezt to, ale urcite budes bojovat s korozi ktera u takhle stareho auta proste vzdycky bude, ale to spravi jedna nebo dve plechovky barvy 

- chalomi
- Pokročilý
nema nahodou budiky s benzinu??naftak ma prece jiny ne??
Ford Focus 1,6 16v r.v.2001 stříbrná metalíza
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
lakovany predek . a na 99 bileho malo najeto 

Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- Miak_m
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Zítra se jdu na to podívat ,s trochou rzí počítám
ty budíky mě ale zaujaly, díval jsem se na aa ve stejném roku stejném motoru a všechny mají oranžové ručičky, nechápu... a ad ten předek - budu mít s sebou lakoměr, takže nic neutají 

-
- Test driver
Ak dobre vidim,tak rucicky su cervene,tak to je z verzie Trend.Bud to teda trend je,alebo su budiky vymenene.
- Miak_m
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Takže žádné další nedostatky na první pohled,kromě lakovaného předku, trochu rzi, možná divná barva ručiček na budíkách a nejspíš určitě stočené km?
Jdu se zítra po práci podívat, tak abch měl co nejvíc info ještě, než tam půjdu a budu poslouchat, že vše je super 

- Miak_m
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem se na to byl podívat, pár chybek by se tam našlo, největší plus asi to, že má schované všechny účty od toho, co tam nechal měnit, všechno v original servisu (čerpadlo bosch 26tisic-jsem nevěděl, že to stojí tolik), jen ještě prosím o radu - nevíte, co může být ta anténka zač na zadním pravém skle? Předtím jsem si to nevšiml. Je to dovoz z Holandska, původem, registrace v Česku v roce 2005.
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
handyMiak_m píše:- nevíte, co může být ta anténka zač na zadním pravém skle?
tak pokud se ti libi tak ho ber , nejhorsi je cerpadlo , ale to uz ma za sebou

Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- Miak_m
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Uvidím, musím si to nechat projít hlavou, ještě mám jiné alternativy, na které se zítra půjdu podívat a pak se rozhodnu
kazdopadne nevim,co to to handy je,neco mi rika,ze to je nemecky telefon myslim, ale nevim,proc to ma na okne vzadu,ze by taxik byvaly? 

- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
antena na handsfree . taxi asi ne spis firma
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- Kamilb
- Nováček
Neche se mi zakládat nové vlákno když už jich je tu s prosbou o radu více.
Po přečtení dost velké části fora a již delší době co se snažím vybrat si FF2 combi jsem se rozhodl pro 1.6 TDCI 66kkW a tím že bych rád ASR a ESP,což bohužel ještě nemá každé auto.
Chěl bych 2005-2007 najeto tak do 130tkm první majitel se serviskou z D s cenou do max 220.000Kč spíše někde kolem těch 200.000Kč za rozumné auto.
Teďka jsem si na tipcars našel 2 auto kteá splňují mé požadavky a vypadjí jakš takš rozumně.
První je červeny FF 2007 s najeto 142.000,- vypadá že poctivejch po servise na 139.000,- (ten stav km mi přijde už dost spíše bych radši méně) jinak výbava 6 airbagů, Cd přehrávač, mlhovky, elektrony, ESP, ASR, ABS a tokovéty blbinky co mají běžně - el zrcátka, Do, imobilizér, nastavitelné sedadlo. Cena 188.000,-. Co mi vadí tak trochu více najeto na auto z 2007 , a jasně rudé čísla na ukazately i na rádiu - tam nevím jestli se to nedá nějak přepnout ale myslím si že asi ne, daleko více se mi líbí klasický vzhled podsvícení budíků.
Druhý je stříbený FF 2005 s najeto 116.000 se serviskou (takže docela slušně méně najeto - teda asi to si moc jistej nejsem) výbava - 6 airbagů,Cd přehrávač, bez mlhovek, normální origo plech Ford, ESP, ASR, ABS vyhřívaná zrcátka a vyhřívané čelní sklo plus ty běžné blbinky jako u prvního. U tohoto mi vadí že nemá mlhovky a více se mi líbí ta červená barva takže spíše kosmetické věci.
Prosím pokud mi napíšete svůj názor tak vám budu velice vděčný, rád bych vstoupil do klubu FF se zachovalým auti.
Díky moc všem.
Po přečtení dost velké části fora a již delší době co se snažím vybrat si FF2 combi jsem se rozhodl pro 1.6 TDCI 66kkW a tím že bych rád ASR a ESP,což bohužel ještě nemá každé auto.
Chěl bych 2005-2007 najeto tak do 130tkm první majitel se serviskou z D s cenou do max 220.000Kč spíše někde kolem těch 200.000Kč za rozumné auto.
Teďka jsem si na tipcars našel 2 auto kteá splňují mé požadavky a vypadjí jakš takš rozumně.
První je červeny FF 2007 s najeto 142.000,- vypadá že poctivejch po servise na 139.000,- (ten stav km mi přijde už dost spíše bych radši méně) jinak výbava 6 airbagů, Cd přehrávač, mlhovky, elektrony, ESP, ASR, ABS a tokovéty blbinky co mají běžně - el zrcátka, Do, imobilizér, nastavitelné sedadlo. Cena 188.000,-. Co mi vadí tak trochu více najeto na auto z 2007 , a jasně rudé čísla na ukazately i na rádiu - tam nevím jestli se to nedá nějak přepnout ale myslím si že asi ne, daleko více se mi líbí klasický vzhled podsvícení budíků.
Druhý je stříbený FF 2005 s najeto 116.000 se serviskou (takže docela slušně méně najeto - teda asi to si moc jistej nejsem) výbava - 6 airbagů,Cd přehrávač, bez mlhovek, normální origo plech Ford, ESP, ASR, ABS vyhřívaná zrcátka a vyhřívané čelní sklo plus ty běžné blbinky jako u prvního. U tohoto mi vadí že nemá mlhovky a více se mi líbí ta červená barva takže spíše kosmetické věci.
Prosím pokud mi napíšete svůj názor tak vám budu velice vděčný, rád bych vstoupil do klubu FF se zachovalým auti.
Díky moc všem.
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
kolik rocne najedes ?
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- Kamilb
- Nováček
Teďka za poslední 2 roky cca 30tkm. Takže to vychází na 15tkm ročně - vím že je to na diesela asi málo, ale potřebuji kombíka s rozumnou spotřebou na denní ježdění do práce a za měsíc máme mimčo takže combe Need.