Výměna čelního skla - zkušenosti
-
- Test driver
Re: Výměna čelního skla - zkušenosti
no vidis.to,ze na niekoho blikas,este neznamena,ze ma nahlasit nieco na poistovnu.takze on ó tom ani nevie,ze ty mas od neho poskodene okno.
policia...preco by to mala riesit ona?je to banalita,ktoru si zucastneni riesia medzi sebou sami.
stale mi unika,co si tymto chcel povedat.
policia...preco by to mala riesit ona?je to banalita,ktoru si zucastneni riesia medzi sebou sami.
stale mi unika,co si tymto chcel povedat.
- ybuba
- Pokročilý
Už nevím jak to napsat, že se mi ho nepodařilo zastavit
To, že jsem na něho blikal a troubil se vám zdá málo
Banalita by to byla právě v okamžiku, kdyby mi zastavil, bohužel se tak nestalo ...

Ford Focus Combi II, 1,6 benzín + LPG (74 kW), 6/2006, Blue Tonic

-
- Test driver
..no,ale stale to nevysvetluje,naco ten navod,ako to od...t
to je akoze novinka 

- ybuba
- Pokročilý
Podívej se na název tématu, vidíš někde "návod"

Ford Focus Combi II, 1,6 benzín + LPG (74 kW), 6/2006, Blue Tonic

ja neviem ci zirafak nieco vypil alebo 
ak by niekto na dialnici jemu rozbil celne sklo, alebo ST naraznik apod. urcite by tiez chcel co najmenej platit, logicky ako kazdy z nas a preto aj ked by mal SPZ vinnika, bolo by mu to na hovno pretoze dotycny sa neprizna, nenahlasi u svojej positovne, ze tam a tam sposobil tomu a tom u skodu
nadpis prispevku je jedna vec a pribeh ybuba druha...skus zirafak nemysliet na to, ako to ybuba riesil, ale ako by si postupoval ty za danych podmienok
priklad: na D1 kolegovi sposobil skodu typek ale kolega si v tom soku nestihol zapisat cislo ani co to bolo za auto (ten hned sliapol na plyn a usiel)...taze jedine riesenie je cez havarijko - skoda je cca 20.000.-Kc a on plati spoluucast 5000...ak by typka zastavil a pokecali by atd. neplatil by nic, islo by to z jeho povinneho
uz rozumies Patrik ???

ak by niekto na dialnici jemu rozbil celne sklo, alebo ST naraznik apod. urcite by tiez chcel co najmenej platit, logicky ako kazdy z nas a preto aj ked by mal SPZ vinnika, bolo by mu to na hovno pretoze dotycny sa neprizna, nenahlasi u svojej positovne, ze tam a tam sposobil tomu a tom u skodu
nadpis prispevku je jedna vec a pribeh ybuba druha...skus zirafak nemysliet na to, ako to ybuba riesil, ale ako by si postupoval ty za danych podmienok
priklad: na D1 kolegovi sposobil skodu typek ale kolega si v tom soku nestihol zapisat cislo ani co to bolo za auto (ten hned sliapol na plyn a usiel)...taze jedine riesenie je cez havarijko - skoda je cca 20.000.-Kc a on plati spoluucast 5000...ak by typka zastavil a pokecali by atd. neplatil by nic, islo by to z jeho povinneho
uz rozumies Patrik ???
-
- Test driver
ja som v obraze KUTAC.nespadol som z jahody,ani som nepil,ale ved toto je realita,ktora je znama a ybuba ju tu pise ako nejaku novinku a robi to dojem,ze je to navod,ako to spravne odrbat.a to myslim nieje vobec nutne.jasne ze vieme vsetci,ze sa to deje,ale je to podvod,tak naco to tu rozpiplavat.iba o to mi ide.zrozumitelne

tu jahodu si myslel asi ako ja ten alkohol
nic v zlom
ja som pochopil, ze chce nejake dalse "navody" kto ako dopadol s celnym sklom ak nemal vinnika...
mozme to teda uzavriet

ja som pochopil, ze chce nejake dalse "navody" kto ako dopadol s celnym sklom ak nemal vinnika...
mozme to teda uzavriet
- PedroH
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Pánové, zjevně došlo k nedorozumění. Ybuba tu chtěl popsat svoji zkušenost s tím, jak byl donucen řešit svoje čelní sklo, které prasklo od odlétnuvšího předmětu. Jelikož nezastavil viníka nehody a tím neprokázal, že škoda mu způsobená byla zaviněna tímto vozidlem, nemohl tedy po pojišťovně požadovat vyplacení pojistného plnění. V nouzi tedy "zneužil" možnosti, která se mu nabízela. Věřím, že je ponaučen a že do budoucna se už takovéhoto jednání vyvaruje, jelikož již jistě uzavřel pojistnou smlouvu na připojištění čelního skla.
Doufám, že jsem to shrnul dobře a vyvedl z toho PONAUČENÍ PRO VŠECHNY - tedy, že nejlépe je si v dnešní době uzavřít připojištění na čelní sklo než pak sahat k takovýmto podvodným metodám. Ano, dalo se to napsat lépe, ale každý nejsme spisovatel, že?
Doufám, že jsem to shrnul dobře a vyvedl z toho PONAUČENÍ PRO VŠECHNY - tedy, že nejlépe je si v dnešní době uzavřít připojištění na čelní sklo než pak sahat k takovýmto podvodným metodám. Ano, dalo se to napsat lépe, ale každý nejsme spisovatel, že?

- PedroH
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Ano, takto jsem to pochopil i já - zkušenosti ostatních ne podvodné jednání a návod na něj...KUTAC píše:tu jahodu si myslel asi ako ja ten alkohol![]()
![]()
nic v zlom
mozme to teda uzavriet
-
- Test driver
Tak su podvodne,alebo niePedroH píše:uzavřít připojištění na čelní sklo než pak sahat k takovýmto podvodným metodám. Ano, dalo se to napsat lépe, ale každý nejsme spisovatel, že?

- PedroH
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Ano, myslím, že jsou. Ale kde není žalobce, není soudce... 

-
- Junior
Kód: Vybrat vše
nechat si už poškozené sklo dodatečně připojistit "na dálku" bez ověření aktuálního stavu - u svojí pojišťovny (Generali) jsem nepochodil a vím, že i jiné pojišťovny většinou chtějí před připojištěním sklo fyzicky vidět (tady by to sice šlo s některými pojišťovnami řešit, ale je to na "dlouhé lokte" a já potřeboval sklo vyměnit co nejdřív), takže zase nic.
-
- Nováček
mám připojištěno předni okno u kooperativy.spadla mi ze stromu větev na kapotu a okno,lup pavouk jak bejk.nahlasil jsem telefonem dal opravit a za čtyři dny mi přišli manule za opravu na učet.to připojištění čelního okna neni špatná věc.komplet to stálo 6000 kč ve fordu.