Výměna čelního skla - zkušenosti

Moderátor:phofy
zirafak
Test driver
Test driver

Re: Výměna čelního skla - zkušenosti

Příspěvek od zirafak » 03.05.2009 19:38

no vidis.to,ze na niekoho blikas,este neznamena,ze ma nahlasit nieco na poistovnu.takze on ó tom ani nevie,ze ty mas od neho poskodene okno.
policia...preco by to mala riesit ona?je to banalita,ktoru si zucastneni riesia medzi sebou sami.
stale mi unika,co si tymto chcel povedat.

ybuba
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od ybuba » 03.05.2009 19:48

Už nevím jak to napsat, že se mi ho nepodařilo zastavit :!: To, že jsem na něho blikal a troubil se vám zdá málo :?: Banalita by to byla právě v okamžiku, kdyby mi zastavil, bohužel se tak nestalo ...
Ford Focus Combi II, 1,6 benzín + LPG (74 kW), 6/2006, Blue Tonic
Obrázek

zirafak
Test driver
Test driver

Příspěvek od zirafak » 03.05.2009 20:04

..no,ale stale to nevysvetluje,naco ten navod,ako to od...t :roll: to je akoze novinka :?:

ybuba
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od ybuba » 03.05.2009 20:17

Podívej se na název tématu, vidíš někde "návod" :?: :idea:
Ford Focus Combi II, 1,6 benzín + LPG (74 kW), 6/2006, Blue Tonic
Obrázek

KUTY

Příspěvek od KUTY » 03.05.2009 20:39

ja neviem ci zirafak nieco vypil alebo :-)

ak by niekto na dialnici jemu rozbil celne sklo, alebo ST naraznik apod. urcite by tiez chcel co najmenej platit, logicky ako kazdy z nas a preto aj ked by mal SPZ vinnika, bolo by mu to na hovno pretoze dotycny sa neprizna, nenahlasi u svojej positovne, ze tam a tam sposobil tomu a tom u skodu

nadpis prispevku je jedna vec a pribeh ybuba druha...skus zirafak nemysliet na to, ako to ybuba riesil, ale ako by si postupoval ty za danych podmienok

priklad: na D1 kolegovi sposobil skodu typek ale kolega si v tom soku nestihol zapisat cislo ani co to bolo za auto (ten hned sliapol na plyn a usiel)...taze jedine riesenie je cez havarijko - skoda je cca 20.000.-Kc a on plati spoluucast 5000...ak by typka zastavil a pokecali by atd. neplatil by nic, islo by to z jeho povinneho

uz rozumies Patrik ???

zirafak
Test driver
Test driver

Příspěvek od zirafak » 03.05.2009 20:44

ja som v obraze KUTAC.nespadol som z jahody,ani som nepil,ale ved toto je realita,ktora je znama a ybuba ju tu pise ako nejaku novinku a robi to dojem,ze je to navod,ako to spravne odrbat.a to myslim nieje vobec nutne.jasne ze vieme vsetci,ze sa to deje,ale je to podvod,tak naco to tu rozpiplavat.iba o to mi ide.zrozumitelne :?: :wink:

KUTY

Příspěvek od KUTY » 03.05.2009 20:47

tu jahodu si myslel asi ako ja ten alkohol :D :D :D nic v zlom
ja som pochopil, ze chce nejake dalse "navody" kto ako dopadol s celnym sklom ak nemal vinnika...

mozme to teda uzavriet

PedroH
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PedroH » 04.05.2009 13:49

Pánové, zjevně došlo k nedorozumění. Ybuba tu chtěl popsat svoji zkušenost s tím, jak byl donucen řešit svoje čelní sklo, které prasklo od odlétnuvšího předmětu. Jelikož nezastavil viníka nehody a tím neprokázal, že škoda mu způsobená byla zaviněna tímto vozidlem, nemohl tedy po pojišťovně požadovat vyplacení pojistného plnění. V nouzi tedy "zneužil" možnosti, která se mu nabízela. Věřím, že je ponaučen a že do budoucna se už takovéhoto jednání vyvaruje, jelikož již jistě uzavřel pojistnou smlouvu na připojištění čelního skla.
Doufám, že jsem to shrnul dobře a vyvedl z toho PONAUČENÍ PRO VŠECHNY - tedy, že nejlépe je si v dnešní době uzavřít připojištění na čelní sklo než pak sahat k takovýmto podvodným metodám. Ano, dalo se to napsat lépe, ale každý nejsme spisovatel, že? :wink:
Ford Focus 1,8 tddi 09/2001 facelift 2002. hatchback, stříbrný
Obrázek

Žij tak, abys toho později nelitoval!
Když tě někdo žádá o pomoc, neodmítej - nevíš, kdy ty budeš potřebovat pomoc od někoho jiného!!!

PedroH
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PedroH » 04.05.2009 13:51

KUTAC píše:tu jahodu si myslel asi ako ja ten alkohol :D :D :D nic v zlom
ja som pochopil, ze chce nejake dalse "navody" kto ako dopadol s celnym sklom ak nemal vinnika...

mozme to teda uzavriet
Ano, takto jsem to pochopil i já - zkušenosti ostatních ne podvodné jednání a návod na něj...
Obrázek

Když tě někdo žádá o pomoc, neodmítej - nevíš, kdy ty budeš potřebovat pomoc od někoho jiného!!!

zirafak
Test driver
Test driver

Příspěvek od zirafak » 04.05.2009 16:03

PedroH píše:uzavřít připojištění na čelní sklo než pak sahat k takovýmto podvodným metodám. Ano, dalo se to napsat lépe, ale každý nejsme spisovatel, že? :wink:
Tak su podvodne,alebo nie :?: :wink:

PedroH
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PedroH » 04.05.2009 18:33

Ano, myslím, že jsou. Ale kde není žalobce, není soudce... :wink:
Obrázek

ensiferek
Junior
Junior

Příspěvek od ensiferek » 05.05.2009 00:09

Kód: Vybrat vše

nechat si už poškozené sklo dodatečně připojistit "na dálku" bez ověření aktuálního stavu - u svojí pojišťovny (Generali) jsem nepochodil a vím, že i jiné pojišťovny většinou chtějí před připojištěním sklo fyzicky vidět (tady by to sice šlo s některými pojišťovnami řešit, ale je to na "dlouhé lokte" a já potřeboval sklo vyměnit co nejdřív), takže zase nic.
Já připojištění všech skel mám u Allianz-Direct(uzavřeno přes net) a nechtěli vidět nic.
Ford Focus II 1.6i 16V Trend,combi,7/2005,panther black

ObrázekFotogalerie

marvys
Nováček
Nováček

Příspěvek od marvys » 06.05.2009 15:20

mám připojištěno předni okno u kooperativy.spadla mi ze stromu větev na kapotu a okno,lup pavouk jak bejk.nahlasil jsem telefonem dal opravit a za čtyři dny mi přišli manule za opravu na učet.to připojištění čelního okna neni špatná věc.komplet to stálo 6000 kč ve fordu.

Odpovědět

Zpět na „Pokec“