Omlouvám se ,za moji odpověď ,ale musím reagovat .Nedbik píše: Když jedu za někým, kdo si při náhlém vjezdu do mlhy rozsvítí mlhovku, nejraději bych ho zabil a vykuchal na místě(promiňte ty výrazy, když ale za někým, musíte jet opravdu hoooodně dlouho při zapnuté zadní mlhovce a mokré silnici a navíc se ten pitomec prostě nenechá předjet a jede schválně u střední čáry, máte už potom rudé mžitky před očima...).
Dojede-li mě ale auto, automaticky ji vypínám abych dotyčné neoslňoval, neboť už mě na těch 15 metrů vidí. No a když mě předjede a zmizí v dáli, tak si ji zase rozsvítím. Nikoho ten rádoby zbytečný pohyb nezabijewink:
to Nedbik- tvoje argumenty o zadních světlech do mlhy jsou tak z 30% pravda ,ale ostatní jsou pěkný BLUDY

Pokud vjedu do mlhy ,tak mě nezajímá ,jestli zamnou někdo jede ,nebo nejede a prostě tu mlhovku zapnu a ty máš udržovat takovou BEZPEČNOU vzdálenost a né se někomu lepit na prdel !!!!! A pokud budeš dodržovat bezpečnou vzdálenost ,tak tě ty mlhovky ,až tak nebudou oslňovat

A argument "Dojede-li mě ale auto, automaticky ji vypínám abych dotyčné neoslňoval" ,mě přijde pěkně hloupí ,nezlob se na mě.

Omlouvám se za odpověď ,která nepatří do tématu Světla pro denní svícení