) a pekny zazitok.
 ) a pekny zazitok.   
 uz sa tesim na letne 18" valce

canndale> dik, potesi

) a pekny zazitok.
 ) a pekny zazitok.   

dobry zazitok
 dobry zazitok
heh tak potom mna prevezies dakedy na 18bee píše:Ta adrenalinova jazda aj mne vycarila usmev na tvari a to sme sa k limitu nepriblizili, ale o to neslo, vdaka bohu za prazdnu cestu (nikto v protismera ani pred nami) a pekny zazitok.

uz sa tesim na letne 18" valce
canndale> dik, potesi

bez problemov aj na 1.4canndale píše:velmi dobry zrazik..
zistil som ako uist mondeu 2.5Tstaci ist na klukate cesty a mat dost odvahy

Sorry uz vidimmaxo111 píše:Moj je hatch

ale do mesta kus dlhá asi, skvelé sedačky, mäkčené plasty by som bral aj k sebe do fokiho ajtie alu oblozenia no a potom uz len taku nepodstatnu drobnost, ten motor
  ale do mesta kus dlhá asi, skvelé sedačky, mäkčené plasty by som bral aj k sebe do fokiho ajtie alu oblozenia no a potom uz len taku nepodstatnu drobnost, ten motor   

videjko veru nieje ale ak tak nabuducemisoo píše:no pekne ste si to uzili... nejake videjko z tej jazdy by nebolo ?

ja som ani nedychal, nie este kamerovatmisoo píše:no pekne ste si to uzili... nejake videjko z tej jazdy by nebolo ?

mozno by stalo za uvahu ist na diagnostiku, ci nahodou nieje zly MAF snimac, alebo nejaky iny snimac zoodpovedny za zmes..
 mozno by stalo za uvahu ist na diagnostiku, ci nahodou nieje zly MAF snimac, alebo nejaky iny snimac zoodpovedny za zmes..
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host