Paradni sraz, paradni program, chvala patri poradatelum. Sraz sice jeste piokracuje v restauraci u kurtu, ja se ale musim chystat na ples, tak tu dam alespon jednu fotku na zacatek. S parkovanim u muzea v Koprivnici byl trosku problem, protoze nas bylo dost:
Přílohy
Ford Mondeo Combi 2.0 TDCi 12/2005, 85kW, Diamond White
tak už jsme taky doma a chtěli bychom poděkovat HORSTOVI za (jako vždy) skvělou organizaci nejen akce samotné ale i výborného guláše a prohlídky muzea.
takže VELKÉ DÍKY
Focus combi 1,6 2001 blue
Focus combi 1,8 2001 silver
To bylay naprostá špica!!! bohužel jsem se musel již odpojit, ale to nejlepší - guláš paní Horstové - ten jsem si ujít nenechal. Aneb, co jsem dostal, to jsem sežral Zatím jen pár fotek, příště více.
Nazdárek hlásím se vám rovnou z kurtu, dorazil jsem sice pozdě, ale zato jsem chytil od kohosi wifinu. Omlouvám se za absenci, práce je prostě sviňa. Je tu skvělá nálada, zrovna dojela pizza. Mira tlačí, až se mu dělají boule za ušima.
Tak jsem taky doma. Mé krásné ceny za 1.místo zůstaly víceméně bez povšimnutí, protože holky šli po tričkách a tak vám ukážu ty moje poklady
Děkuji všem za supersportovněsobotní den
Muzeum 1*, Sport 1*, Jídlo 1*, Zábava 1*, Lidičky 1*, prostě vše 1***
Přílohy
modelky v akci 3
modelky v akci 2
modelky v akci 1
Byl: FFI 11/2002 Galerie Byl: FFII 12/2008 LPG Galerie - prodán s 340tis. km na tachu
Je FFIII 9/2017 Galeriea opět jedeme na LPG