ked sa dobre pamatam, tak moje auto bolo za 2 tyzdne pripravene na predajni. Otazne je, o kolko dlhsie to bude trvat do Banoviec a co vsetko je tam spravene uz teraz (teda tie upravy, co si chcel a ako je to s prevodovkou, ci je uz namontovana). Ale uz sa to blizi
Ja sa fakt tesim spolu s tebou, clovece Musime zorganizovat niekde nejake stretko, snad zimne.
nie je tam spravené nič.. holé auto s automatickou prevodovkou.. no.. holé ako holé.. vybava trend X
v BN mi slúbili dorobiť to madlo nad vodičove sedadlo, a ručné ovládaanie mi bude robiť dodatočne jeden pán v Trenčíne..
Ci do BA,TT,Kosic,alebo Banoviec je uplne jedno.Predsa Slovensko nieje az take velke.
Preto sa na auto tolko cakalo,ze bolo vyrabane s automatom,takze ten uz tam na 100 pero je/ak na neho nedajboze nezabudli /.
Super, tak sa nam konecne nekonecny serial dostava ku koncu?
Som rad, aka okolo tvojho FOFA vznikla diskusia ... to by sa asi malo urobit stretko u Koisa, hned ako tam bude tvoj automat!
Ford Focus II kombi, Tango Red, 1.6 16V, 16", Eibach Pro-Kit
To neni ale 13 stran o nicem.
Z kazdeho prispevku Quickie-ho lze vycist neskryvanou touhu a radost vlastnit FoFo!
A vo tom to je.
I ja preji, at "cesta" z vyrobni haly do Banoviec netrva prilis dlouho a at Quickie brzy posili nase rady (tim nemyslim jen Reds)
byl Ford Focus-sedan, 1,6 - Ghia, 11/1999
je FoFu (Ford Fusion) cervena colorado 11/2008, 1,4 benzin
tak tak... Horst má pravdu.. som už na fofo riadne nažhavený.. predsalen, auto za 600k sa nepreberá každy den..
ešte rozmyslam nad tým, ze sa s p.Koišom skonaktujem a skusim sa s nim dohodnut na tom aby fofo neslo az do Banoviec. Lepsie by bolo keby ho po ceste zlozili v Trenč. Turnej.. Tak či onak s nim bude treba ist do Trencina a z Turnej je to len kusok