Skôr ako začnem niečo riešiť u predajcov, chcem sa opýtať na vaše skusenosti práve vás, ktorí už kúpu auta zo showroomu maju za sebou.
Dnes totiž FORD rozbehol predaj limitovanej serie Trend X a Titanium X za vyhodne ceny, viď http://www.ford.sk//data/5-08//focus_mca_0802.x.pdf
Nakolko mám vážny záujem o noveho "kombajna" a, hoci nechcem predbiehat, myslim ze sa mi to z financneho hladiiska aj podari, chcem sa vas opytat, ci tieto auta maju na sklade, alebo idu este do vyroby
Ide mi totiz o to, ze potrebujem automaticku prevodovku, ako som uz spominal v tomto vlakne. Pri tejto limitovanej serii vsak nie je v ponuke co ma pekne serie. Pardon za vyraz ale je to fakt

Na porovnanie:
Ford focus kombi Trend X
cena: 539 000,- Sk
v cene: Al disky, auto klima, tempomat, hmlovky
Ford focus kombi Trend- neakciový
cena: 569 000,- Sk
Al disky: 12 500,- Sk
auto klima: 14 900,- Sk
hlavové zaclonove airbagy 7 300,- SK
tempomat: 9 800,- Sk
hmlovky: 6100,- Sk
Suma sumarum: 619 600,- Sk
Raz som uz u predajcu Ford bol, konkretne v BB. Ak si dobre spominam, vtedy mi povedal ze do limitovanej serie sa uz doplnky nedaju doobjednat, alebo niečo v tom zmysle... Fakt by ma ale nastvalo, keby ze kvoli doobjednavke automatickej prevodovky by som tuto akciu fordu nemohol vyuzit.
Preto sa vas teda chcem opytat ci tie auta maju na sklade alebo idu este do vyroby. V pripade ze by isli do vyroby, by sa mi snad podarilo s predajcom dohodnut aby tam nejako dohodili automat. Stale by ma to vyslo lacnejsie ako kupit neakciovy trend tiez s automatom...
Snad ste v tomto zbehlejsi a budete vediet poradit
Vdaka