Já narážím na fakt, že zde se jedná o dvojvláknové žárovky a pokud by Ford zapojil patici opačně oproti ostatním automobilkám, tak by při obrysovkách svítilo 25W vlákno a při brzdách 10W.
Intenzita brzdovych svetel
- Chobby
- Junior

Re: Intenzita brzdovych svetel
To vím (když dáš před LED světlo diodový můstek, tak to taky bude jedno
).
Já narážím na fakt, že zde se jedná o dvojvláknové žárovky a pokud by Ford zapojil patici opačně oproti ostatním automobilkám, tak by při obrysovkách svítilo 25W vlákno a při brzdách 10W.
- Foxik
- Nováček

Ahojte,Foxik píše:Zdravim,
mne sivetia zadne svetla akoby som brzdil aj vratane tretieho v strede(na piatych dverach). Ked mam vypnute svetla, tak je vsetko OK (brzdove svetla svietia iba pri stlaceni brzdoveho pedalu a inak su vypnute), no akonahle zapnem svetla (v lubovolnej polohe, t.j. parkovacky, obrysove alebo stretavacky), tak mi to vzadu svieti "naplno" (= ako pri brzdeni)![]()
Ked zoslapnem brzdovy pedal, tak svetla kratko prebliknu a (subjektivne) mam pocit, ze sa este mierne zvysi vykon, no stale svietia vsetky tri svetla.
Vie mi niekto poradit?
nakoniec sa vsetky moje problemy vyriesili - mal som prelomenu el. instalaciu v mieste, kde sa otvaraju piate dvere
- Chobby
- Junior

Foxiku, proč nenapsal, žes měl problém i se stěračem...
Možná by se na to přišlo dřív.
- Foxik
- Nováček

Tak vidíš. Nedal som si dve a dve dokopyChobby píše:Foxiku, proč nenapsal, žes měl problém i se stěračem...![]()
Možná by se na to přišlo dřív.
Právom mi prináleží označenie "Nováčik"
- Chobby
- Junior

To mě taky
To já su teď jen "generál" po bitvě 
-
Morticianz
- Nováček

zdraviim, heledte a kdyz sviti jen svetla a brzdova svetla se nezapnou jen to stredovy nahore tak myslite ze to bude zarovkama? myslite ze by byly obe dve naraz posrany? nebo nevite proc se nerozinaji v zadnym pripade proste nesviti brzdy, coz me trosku znervoznuje za jizdy
- Bulbaj
- Nováček

To, že jsou obě špatné najednou je možné . Mohly přestat svítit postupně a ty sis nevšiml , že ti jedna už nesvítí . Současně kontrola toho, že žárovky jsou špatné/dobré je celkem jednoduchá . Pokud by žárovky byly dobré pak je závada nejspíš v přívodu el. ke svítilnám . To se hledá hůř pokud není přerušení přívodu viditelné .
- staroch
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
A třetí ti svítí?
FOFO TDDi 1,8 66kw 2001+facelift. fotoweb:https://www.foto-michalek.blog.cz

Život je jen krátký odraz měsíce na kapce vody padající ze zobáku letícího vodního ptáka.

Život je jen krátký odraz měsíce na kapce vody padající ze zobáku letícího vodního ptáka.