aj ja som dufal ked mi notifikátor vyhodil ze mam novy mail a stihol som prečítať : váš focus.... viac som nestihol.. a potom takto ze 19.9.

fajn... len reku ci si nezabudouzirafak píše:Ano.Mam u teba planovanu zastavku na vylozenie nejakych drobnosti
vcedula píše:A pripravim pre teba specialnu skolu jazdy s automatickou prevodovkouuz mam nejake napady
odpoveď:Dobrý deň pán Koiš.
Dlho som rozmýšľal, či Vám mám napísať alebo nie. Nakoniec som sa rozhodol, že napíšem, ved za opýtanie nič nedám. Nakoľko ešte "moje" auto nie je na páse, tak by som sa Vás teda rád opýtal, či je ešte teoreticky nejaká šanca na zmenu špecifikácie vozidla. Nič strašidelné čo sa týka techniky. Len by som rád zmenil farbu z RED COLORADO na RED TANGO. Snáď ma nebudete mať za blázna. Totiž ked som objednával auto, nemal som možnosť porovnať tieto dve farby a rozhodoval som sa viac menej ekonomicky. A teraz ked tak porovnávam na fotkách, tak to TANGO vyzerá oveľa oveľa lepšie a krajšie. Ak by sa to nedalo zmenit, alebo by ste s tým mali mať nejaké veľké patálie, tak to nechajme tak. Ale keby tá zmena nepredstavovala žiadny problém, tak by ma to veľmi potešilo. Ďakujem za pochopenie
Prajem pekný deň
najprv som si povedal, že namiesto metalízy radšej zaplatím poistku na jeden rok.. Ale ked som porovnával fotky "tompec" vs. "bee" tak ma to začalo riadne žrať. No a ked mi napísali že auto sa ešte len začne vyrábať, tak som to riskol.. Ved na auto sa budem pozerat minimálne 7 rokov, tak nech mi robí radosť..Dobry den
prave ste prisiel o 14 000,- Sk, mate to zmenené auto bude Tango, interier tmavy s oranzovym pruzkom.
S pozdravom
zirafak ja viem ja viem, a tušil som aj ze mi to trosku vytkneš..zirafak píše:Sme to preberali,ked si sa rozhodoval pri objednavke...jasne,tvoja volba,ale uz vtedy sme to preberali,ze su to vyhodene korunky...ale respekt![]()
Najlepsie to vystihol Kois
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti