Ahoj Forďáci,
mám zřejmě podobný problém s vadným čidlem, ale než se pustím do jeho výměny, rád bych se ujistil, že to k něčemu bude.
Tachometr mi začal teď také zlobit a projevuje se to podobně, ale né uplně stejně jak je tu všude popisováno (páč tu píšete, že spadne do nuly a je klid).
Ručička mi splašeně lítá od nuly do asi 160 i když jedu konstantní rychlostí. Občas si dá říct, a ukazuje dobře, ale pak zase začne zběsile lítat po ciferníku jak se ji zachce. Sem tam, když už to počítač už asi nemůže vydržet, tak ji vypne, místo ujetých km (celkových i těch druhých) se objeví ---- a je klid. Pak se třeba z ničehonic vzpamatuje a chvíli seká dobrotu, ale je to takový dost náhodný. Ono by to zas tak moc nevadilo, ale začne mi u toho škubat i motor a celý auto jede divně.
Tohle se mi stalo už v únoru, ale jak to přišlo tak to zmizelo tak sem to neřešil. A ted už to blbne třetí den, takže to asi budu muset nějak řešit. Jde mi o to, jestli to třeba není jenom kabeláží, ať zbytečně neměním celý (drahý) čidlo.
Předem děkuji za jakoukoliv radu.
PS: bo jsem tu nový, tak bych rád všem poděkoval za tohle vynikající fórum a výbornou komunitu kolem něj. Je to radost sem chodit a už jsem tu našel spoustu užitečných rad pro sveho čtyřkolového miláčka

. Tak jen tak dál.