A tak taky se trochu těšim no...

Jo a to je ta nejmenší komplikace. Teď jsem přišel z novýho působiště (garáže), kterou jsem musel sehnat hodně narychlo. Ta původní na Zlíchově neklapla, majitel mi dal špatnej klíč a zmizel si na chalupu. Ještě v 9h když jsem měl spicha s ClairVOYanTem a foliařem nebylo kde lepit folie a mě se chtělo lehce omdlít. No zachránil mě kamarád, kterej nám alespoň na dnešek garáž pujčil a ClairVOYant a Kota budou dneska hotovy. Bohužel zejtra jí nutně potřebuje, takže bude zase přesun...já a Joose musíme až na Dobříš k mojí sestře. Tady v Praze jsem prostě známý s garážema vyčerpal a nic jinýho nezbejvá. Takže se všem zůčastněným moc omlouvám za komplikace. Teď momentálně se maká na ClairVOYantovo autě a podle toho co jsem měl možnost vidět to bude mít moc hezký, páč ta zlatá a černá prostě k sobě patřej.Kota píše:Tak tak...Pěkně vyjedeš a budeš nás vozit po Pze,my to budem sledovat,zkoumat,okukovat
No na 4 000kc a 5 hodin pracesamtom píše:to ClairVOYanT: můžu vědět na kolik Tě ta sranda přišla![]()
Je to moooooooc hezký.
Vice zlaty je, spina je vic videt a skrabance na oknech vystoupily na povrch - jak pisesJasio píše:No, ClairVOYanT a máš to za sebou. Zlaťák je teď více zlatý a už jsi si jistě všimnul jak je teď vidět každá špína na tmavých oknech. To je snad jediný mínus, jinak funkčně i vzhledově perfekt.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti