Po instalaci orig. relé za 1190,- Kč mi auto fungovalo tak, že pokud jsem zapnul ze zvyku světla i klasickým ovladačem, PO VYTAŽENí KLÍČKU ZE ZAPALOVÁNÍ MOTOR DÁLE BĚŽEL!!!!!! Stalo se mi to na parkovišti u obchoďáku, vedle stálo auto, já neslyšel motor, pustil spojku a hop vpřed - nějak jsem to zastavil, ale čuměl jsem jak péro. Pak jsem 3 minuty seděl v nastartovaném autě, než jsem zjistil, že jediná možnost, jak vypnout motor, je ZHASNOUT SVĚTLA!!!
Po reklamaci již jde motor vypnout, ale o možnosti zhasnout s nastartovaným motorem, jak píše návod, který mi odmítli dár, si můžu nechat jen zdát - je jasný, proč mi ho nedali, montujou to tam nějak od oka a funkce relé je potom dost náhodná - technik, když viděl, že to nejde vypnout konstatoval, že ¨JE TAM POTŘEBA JEŠTĚ PŘIDAT RELɨ - chápete někdo, jak by po instalaci prvního relé a následné nemožnosti vypnout motor, mohlo pomoct další relé?????

Dále jsem si nechal vyměnit kroužek airbagu, od té doby se mi i po reklamaci viklá volant ve vertikální ose - sice málo, ale před jejich superopravou se to nedělo, odpověď zněla, že je to u těchto aut NORMÁLNÍ!!!

No musel jsem tam celkem asi 30x volat, vždy mi slíbili, že se někdo (nějaký p. Zelený) ozve, ten na to totálně sral, nezavolal ani jednou.
Když slíbili, že do dvou hodin auto bude OK, bylo o půl pátý, ale nikdo se mi to neobtěžoval zavolat.

Jinak je tam fajn parta zaměstnanců, většinou v poměru 15:1 k zákazníkům, a vesele tam mezi sebou flirtují, občas prohlídnou něco na netu a hlavně se velmi sebevědomě tváří - bohužel tomu neodpovídá kvalita práce.
Ford AutoIn Pardubice -NEVER MORE!!!!!