Pozor na Ford AutoIn Pardubice

Chcete s něčím poradit nebo se podělit o radu s ostatními?
Moderátor:foki
Foqus
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Pozor na Ford AutoIn Pardubice

Příspěvek od Foqus » 03.08.2006 21:41

Vážení, musím varovat před montáží relé na aut. rozsvěcení světel (a zřejmě vůbec před svěřením svého vozu) ve Ford AutoIn Pardubice. Pokud neberu v potaz jejich přístup k zákazníkovi a nedodržení jakéhokoli slibu či termínu, maximálně mě vytočila kvalita jimi odvedené práce.
Po instalaci orig. relé za 1190,- Kč mi auto fungovalo tak, že pokud jsem zapnul ze zvyku světla i klasickým ovladačem, PO VYTAŽENí KLÍČKU ZE ZAPALOVÁNÍ MOTOR DÁLE BĚŽEL!!!!!! Stalo se mi to na parkovišti u obchoďáku, vedle stálo auto, já neslyšel motor, pustil spojku a hop vpřed - nějak jsem to zastavil, ale čuměl jsem jak péro. Pak jsem 3 minuty seděl v nastartovaném autě, než jsem zjistil, že jediná možnost, jak vypnout motor, je ZHASNOUT SVĚTLA!!!
Po reklamaci již jde motor vypnout, ale o možnosti zhasnout s nastartovaným motorem, jak píše návod, který mi odmítli dár, si můžu nechat jen zdát - je jasný, proč mi ho nedali, montujou to tam nějak od oka a funkce relé je potom dost náhodná - technik, když viděl, že to nejde vypnout konstatoval, že ¨JE TAM POTŘEBA JEŠTĚ PŘIDAT RELɨ - chápete někdo, jak by po instalaci prvního relé a následné nemožnosti vypnout motor, mohlo pomoct další relé????? :D

Dále jsem si nechal vyměnit kroužek airbagu, od té doby se mi i po reklamaci viklá volant ve vertikální ose - sice málo, ale před jejich superopravou se to nedělo, odpověď zněla, že je to u těchto aut NORMÁLNÍ!!! 8O
No musel jsem tam celkem asi 30x volat, vždy mi slíbili, že se někdo (nějaký p. Zelený) ozve, ten na to totálně sral, nezavolal ani jednou.
Když slíbili, že do dvou hodin auto bude OK, bylo o půl pátý, ale nikdo se mi to neobtěžoval zavolat. :twisted:

Jinak je tam fajn parta zaměstnanců, většinou v poměru 15:1 k zákazníkům, a vesele tam mezi sebou flirtují, občas prohlídnou něco na netu a hlavně se velmi sebevědomě tváří - bohužel tomu neodpovídá kvalita práce.

Ford AutoIn Pardubice -NEVER MORE!!!!!
Ford Focus 1.6 16V Combi Viva, cosmic-silver met., r.v. 2004

Ahmed
Test driver
Test driver

Příspěvek od Ahmed » 04.08.2006 01:40

:D :lol: :P Je videt, ze odbornici nejsou jenom v Ostrave. Ze bych sel delat mechanika do Fordu? Zatim to vypada, ze maji podobne zkusenosti, jako padesatnice prodavajici plazmovky v elektroworldu 8O :D
Obrázek
Ford Focus II Combi, Gold Collection 1,6 TDCi, 66kW, 22/08/2007, panther black
Obrázek
Byl: Ford Focus Combi 1,8 TDDi, 2001, panther black

hide
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od hide » 04.08.2006 09:45

Napiš to na zastoupení Fordu do Prahy ať těm kurvám seberou licenci. :evil:

Foqus
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Foqus » 04.08.2006 10:10

Tam by mohl dělat mechanika kde kdo, když jsem při čekání viděl, co leze za týpky z tý dílny, tak jsem dostal o svého FoFO obrovskej strach. A oprávněně...
Každopádně si tam nekoupim už ani žárovku...

Macek
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Macek » 04.08.2006 10:11

Ve Ford AutoIn Pardubice jsem taky jednou byl a ten poměr 15:1 k zákazníkovi můžu jenom potvrdit. Vždycky když jedu kolem tak mi to připadá, že jich tam je tolik jenom kvůli tomu aby mohli jezdit tím krásným novým ST-čkem.
Jinak podobnou kritiku jsem slyšel i na Ford AutoIn Chrudim.
Ford Focus III kombi, 1.5 EB, 110 kW, 2016, caribou
Ford Focus combi, 1,8TDCi, 115PS, 2001, polar silver

Ahmed
Test driver
Test driver

Příspěvek od Ahmed » 04.08.2006 11:33

hide píše:Napiš to na zastoupení Fordu do Prahy ať těm kurvám seberou licenci. :evil:
Praha s tim nic neudela, museli by to asi zaridit Nemci. Kdyby s tim neco delat chteli, tak by to uz davno bylo jinak.
Obrázek
Ford Focus II Combi, Gold Collection 1,6 TDCi, 66kW, 22/08/2007, panther black
Obrázek
Byl: Ford Focus Combi 1,8 TDDi, 2001, panther black

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 05.08.2006 01:21

pridam neco z jineho soudku , jednal jsem s autoin jako s hlavnim sponzorem srazu , ten clovek mi poslal logo , atd ze chteji byt hlavnim sponzorem , tak jsem mu rekl ze jako hlavni sponzor mudi dat aspon 10000kc . asi 3 tydny nic pak mi prisel mail ze mam napsat jaky tam bude program a co se bude dit , kolik tam bude lidi atd , tak jsem mu odpovedel ze program ma na letaku , a lidi predpokladam cca 150-200 . za dalsi tyden prisla odpoved ze nemuzou dat tolik a ze by dali nejake ceny . tak rikam je to hlavne focussraz tak at mi daji 6kanystru 5W30 . a on ze jo ze to ma schvalene a ze mi posle smlouvu . tyden pred srazem jsem mu volal , nedovolal , tak jsem volal na autoin a tam mi bylo receno ze ten clovek s kterým jsem jednal tak jim zajistuje jen www a ze to neni jejich zamestnanec . asi za 10min mi ten clovek volal , ze s tim co jsem mluvil ze o tom nevi ze mam zavolat jinemu ale ze je zmena , ze pokud budu chtit tak dostanu 10% na dily , ze mi ten olej dat nemuzou ze ho v 5L baleni neberou . tak jsem mu podekoval ze jsem jim udelal zadarmo reklamu na to on mi odpovedel ze jsem to tam dal dobrovolne a ze jsem nemel zadnou smlouvu . na tojsem mel 100 chuti mu rict at jde dopr.... ale nejak jsem se udrzel .

tot moje zkusenost s auto in .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč

pelen
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pelen » 05.08.2006 07:43

Myslim, ze nasi ministri vymysleji, aby kvalita nemocnic byla hodnocena na internetu. Nemocny si potom ma moznost vybrat tu, ktera mu vyhovuje.
Proc neni neco podobneho pro znackove servisy? Vzdyt jsou take neco jako nemocnice pro nase auta.
Znackovy servis nevznikne tim, ze se jen postavi budova a najmou pracovnici. Zastoupeni znacky mu prece musi dat nejake pozehnani, pokud si ho zastoupeni znacky nezridi samo. Tak proc neexistuji kontroly shora dolu?
Ted je moderni opatrovat si certifikaty jakosti ISO 9xxx. Pokud v tech Pardubicich ho maji prideleny a maji ho poveseny hned za dverma, aby ho zakaznici videli, tak by bylo dobre o jejich kvalite informovat ten organ, ktery jim ho udelil.
Ford Mondeo Combi 2.0 TDCi 12/2005, 85kW, Diamond White
Obrázek
Obrázek

romanm
Junior
Junior

Příspěvek od romanm » 05.08.2006 09:52

No jak to čtu tak to je síla, ale kam jezdit k Fordu v Královehradeckým kraji?? :evil:
Ford Focus Kombi 1.6i(74kw) r.v.2002 Polar Silver

Obrázek

Foqus
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Foqus » 05.08.2006 10:29

to Foki: a ja si delal hlavu, jestli to mam napsat, kdyz je AutoIn sponzorem srazu - to logo v pravem dolnim rohu stranky, ktere zvalo na sraz se nedalo prehlednout - jestli to nenarusi dalsi spolupraci, a ona zadna nebyla :evil:
Oni vsak zrejme ziji ze servisu prevazne firemnich flotil vozu, tak ten tlak na kvalitu odvedene prace neni takovy, kdyz neco pri praci zkurvi, tak reknou, ze to uz bylo a protoze s tim autem jezdi 10 lidi, tak se nezjisti, jestli to je pravda. My, co pozname svyho FOFO podle vune spaleneho benzinu, pro ne nejsme tolik atraktivni.
Jeste ted se mi otvira kudla v kapse, kdyz se na ne vzpomenu...
Naposledy upravil(a) Foqus dne 05.08.2006 10:30, celkem upraveno 1 x.

Skubi
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skubi » 05.08.2006 10:30

pelen píše:.......
Znackovy servis nevznikne tim, ze se jen postavi budova a najmou pracovnici. Zastoupeni znacky mu prece musi dat nejake pozehnani, pokud si ho zastoupeni znacky nezridi samo. Tak proc neexistuji kontroly shora dolu?
Ted je moderni opatrovat si certifikaty jakosti ISO 9xxx. Pokud v tech Pardubicich ho maji prideleny a maji ho poveseny hned za dverma, aby ho zakaznici videli, tak by bylo dobre o jejich kvalite informovat ten organ, ktery jim ho udelil.
ony určitě existují, ale jsou proflákly dopředu, takže při kontrole je vše IA, no a zákazník aby pak brečel. přece tady nejsme my pro ně, ale oni pro nás :!: nebo že by naopak :wink:
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car
Obrázek
Obrázek
Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Usak
Junior
Junior
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Usak » 06.08.2006 10:34

Musím dát všem za pravdu že v Fordu AutoIn Pardubice, jsou opravdu neochotný a že se nedá s nima ani na ničem domluvit, chtěl jsem tam dát auto, kvůli automatickému zapínání světel, ale měli prý plno, pak dovolenou, pak ještě nějaké výmluvi, :evil: tak jsem to dal jinam, měl jsem to za dvě hodky zpátky a jsem rád, hlavně potom co tu čtu :lol:

Macek
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Macek » 06.08.2006 11:10

To Usak:

Kam jsi nakonec zajel????

Usak
Junior
Junior
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Usak » 06.08.2006 11:34

Zavolal jsem Oto Horák je z Čeperky 602104321, jsou to kluci, maji své stránky autootas a dá se snima domluvit, já jsem spokojenej

Macek
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Macek » 06.08.2006 11:36

Dík, to číslo si určitě někam napíšu

Odpovědět

Zpět na „Rady, nápady a dotazy“