Bohužel mi přestalo fungovat, a to v tu nejnevhodnější dobu, venku přes 30°C a kvůli nefunkčnímu rádiu nefunguje ani ovládání klimatizace.
Rádiu funguje podsvícení, ale to je tak všechno co funguje. Vůbec nenabíhá do menu. Slyším jen načítání DVD s mapama, ale nikdy nic nenaběhne na displeji. Tlačítka ovládání klimatizace se vůbec nerozsvicí, takže třeba když chci nastavit foukání na okna, tak dioda na tlačítku vůbec nesvítí.
Chtěl jsem se zeptat jestli už měl někdo podobný problém a jak ho řešil (třeba cena opravy atp.)
Taky jsem se chtěl zeptat, jestli by bylo možné místo tohoto rádia koupit nějaké Android rádio.
Vím že přímo na tenhle model autorádia se Android rádia nedělají, ale přemýšlel jsem že kdybych si koupil nějaké ovládání klimatizace z levnější verze Focusu, že by to možná mohlo jít? Tím myslím že třeba tyhle autorádia: https://www.aliexpress.com/item/1005005484608219.html mají otvor pro takový ty jiný ovládání klimatizace. Myslíte že by to ovládání mohlo fungovat normálně? Kdybych si koupil třeba tohle ovládání:

Šlo by tohle ovládání normálně připojit na konektory které už v autě jsou?
Moc díky za jakoukoliv odpověď

Mavi