Výměna zrcátka
- Hegly
- Nováček
Výměna zrcátka
Mám prasklé sklíčko v pravém zrcátku. Poradíte mi, zda jde vyměnit pouze sklíčko, a popřípadě jak na to, nebo musím vyměnit celé zrcátko? Mám elektrické ovládnání a vyhřívané. Díky
- Dzefer
- Zkušený
Re: Výměna zrcátka
ked mne nejaky parchant odlupil zrkadlo, tak som si ho prezeral. Samotne zrkadlo (plast) drzi asi na 10 - tich plastovych zacvakavacoch. Ked ho ides menit, tak ta nebude trapit, ked ich zlomis, takze to normalne vylupni. Nove tam potom zacvaknes, nezabudni pripojit kable vyhrievania 

- Randyf
- Nováček
mne nefunguje naklapanie zrkadla, motorcke vrci, so zrkadlom trosku pohne ale nic...ako sa k nemu dostanem, podarilo sa mi maximalne zhodit predny kryt zrkadla ten ide lahko...
- Šimi
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
jak oděáš zrcátko tak pod ním je ten naklápěcí motorek tak ho vytáni taky. Nevímjak je přesně je přidělanej a když sem se díval na kořena co mi to mněnil jako skrytou vadu tak ho lehce vyloupl. Bude zase jen na nějakých packách.
Ford Focus het.,r.v.98,74Kw,1,6 Ghia - benzin

- Randyf
- Nováček
ale ako dam prec to zrkadlo? je sice uz prasknute ale nechcem ho rozlamat...mne ide zhodit iba ten bakelit z predu a odtial sa neviem pohnut.
- Šimi
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
doplň si podpis ať víme co máš přesně za model. Je tam jen natlačený. Něco jako kdyby bylo na kuželu. Ale já mám r.v.99. Ale stejný je to nejspíš až do roku 2005. Postupoval sem tak,že sem ho ručně nahl na jednu stranu co to šlo. No a pak sem ho postupně nahybal ještě víc smněrem od zrcátka a ono samo vyskočilo.
Ford Focus het.,r.v.98,74Kw,1,6 Ghia - benzin