Ahoj všem
Jen tak obhlížím v bazaru focuse koukám na kody na sklech, byl to model 2001 (dle papíru za oknem) Všechny měli kody s logem ford, někde jsem se dočetl, že poslední číselko za par tečkama je udáno jako rok výroby, co jsem viděl já byly 2 tečky a 0 (..0). Přední sklo nemělo ani logo fordu a čiselka všelijaké, s koncovymi tečkami nee je to normalní?
Skla s stejné kódy
- darkaxe
- Nováček
- wlk
- Junior
Re: Skla s stejné kódy
Přední sklo nemělo ani logo fordu a čiselka všelijaké, s koncovymi tečkami nee je to normalní?[/quote]
třeba bylo měněný??
třeba bylo měněný??
- darkaxe
- Nováček
třeba bylo měněný??[/quote]wlk píše:Přední sklo nemělo ani logo fordu a čiselka všelijaké, s koncovymi tečkami nee je to normalní?
Čekal jsem odpověď ve stylu:
-Všechny kody oken by měly byt stejné, stejných provedení.
- poslední číslo by mělo souhlasit s rokem výroby vozidla.
Z tvé odpovědi jsem se nedozvěděl vůbec nic...
"Třeba".. to asi napadne každého, že dotyčný okno "asi" nechal vyměnit, buď boural, nebo prasklinka...nevim jak to je u předního okna nemám focuse, rád bych věděl jak je to správně. Děkuji za objasnění jak to vlastně je.
-
- Test driver
wlk : neviem čo si na dnedozvedel,ale wlk ti to napísal,ak je ine,od ineho výrobcu tak je menene..čo u čelneho zase nieje nič neobvykle...
roky medzi sklami sa m ozu lýšit max na aute o rok 01,02...vačší rozdiel je uz podozrivy..
roky medzi sklami sa m ozu lýšit max na aute o rok 01,02...vačší rozdiel je uz podozrivy..
- darkaxe
- Nováček