Dveře
- david01
- Nováček
Dveře
Nevíte někdo jak rozdělat dveře abych se mohl dostat mechanizmu zamykání. Mám tam centrál a když trochu přituhne nechce fungovat. Neodemyká. Videl jsem tady kdysi fotky, ale už to nemůžu najít.
No a než to někdo toto forum zamkne tak chci upozornit, že to dávám jen na 2 dny. Jinak děkuji za rady.
No a než to někdo toto forum zamkne tak chci upozornit, že to dávám jen na 2 dny. Jinak děkuji za rady.
- beris
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
- d3DEk
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- canndale
- Zkušený
po obvode tapaciru su skrutky, ktore treba rozobrat
pod packou na otvaranie dveri je krytka pod ktorou je skrutka a potom v madle, ktore je medzi packou na otvaranie dveri a opierkou na laket su myslim ze dalsie dve skrutky.. to treba rozobrat tak ze sa vyberie ta "vnutorna-stredna" cast, ale veeelmi opatrne, sroubovakom sa to velmi lahko poskrabe !!
tapacirung nieje nijako zacvaknuty, drzi jemne v tej hornej liste pod oknom, odkial sa da jemnou silou vytiahnut
Mno a ak nemate zadne dvere nie v elektrike, tak treba este demontovat klucku otvarania okna, ta drzi zavlackou v tvare U, medzi kluckou a distancny kruzok treba dat sroubovak a jemne zavlacku uvolnit
neviem ci je to dost jasne, ak su nejake otazky, tak sa pytajte.. neoplati sa ist do toho s malo informaciami.. moja skusenost
Skoda ze ma nenapadlo to pofotit
pod packou na otvaranie dveri je krytka pod ktorou je skrutka a potom v madle, ktore je medzi packou na otvaranie dveri a opierkou na laket su myslim ze dalsie dve skrutky.. to treba rozobrat tak ze sa vyberie ta "vnutorna-stredna" cast, ale veeelmi opatrne, sroubovakom sa to velmi lahko poskrabe !!
tapacirung nieje nijako zacvaknuty, drzi jemne v tej hornej liste pod oknom, odkial sa da jemnou silou vytiahnut
Mno a ak nemate zadne dvere nie v elektrike, tak treba este demontovat klucku otvarania okna, ta drzi zavlackou v tvare U, medzi kluckou a distancny kruzok treba dat sroubovak a jemne zavlacku uvolnit
neviem ci je to dost jasne, ak su nejake otazky, tak sa pytajte.. neoplati sa ist do toho s malo informaciami.. moja skusenost

Skoda ze ma nenapadlo to pofotit

Toyota Highlander 2.5h
Small CX3
Ford Focus 2010, 1.6i 74kW
Small CX3
- canndale
- Zkušený
myslim ze tam su servomotorky zaliate do platoveho monobloku, ktore ak je nejaky problem, tak treba vymenit cele (ale len ak nebude fungovatd3DEk píše:Tento problém u fíka nemám. Ale měl jsem ho u Hondy Civic (v létě v poho, v zimě nezamykaly) a tam byly v prdeli motorky. Nechci strašit...

este pred panikou treba skontrolovat kontakty k riadiacej jednotke, alebo len premazat mechanizmus zamykania, ale to radsej nejakou vazelinou; WD40 myslim ze na dlhodobe premazanie nestaci, skor precisti (skusenost s predoslej felicie)
Toyota Highlander 2.5h
Small CX3
Small CX3
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
tu je demontaz vyplne dveri a kluciek
http://www.ford-focus.cz/modules.php?na ... 5de5fab4a0.
canndale nemusis to fotit, staci hladat
http://www.ford-focus.cz/modules.php?na ... 5de5fab4a0.
canndale nemusis to fotit, staci hladat

- Damon
- Test driver
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Damon
- Test driver
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Jozkablack
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dveře
Já si dovolim jít ještě jednou přes Lock. Přestalo mi jít dálkou a tlačítkem u volantu otevírat zadní páté dveře. Jde to jen mechanicky klíčem. Omlouvám se, ale hledal jsem asi půl hodiny a nenašel jsem to. Myslim že už to tady někdo řešil. Já skončil u pojistek.....prostě pojistky OK a zámek dveří nejde odemknout ani tlačítkem, ani dálkou. Měl už někdo podobný problem? díky.
Ford Focus combi, 1.8TDDI, 66KW, 03, červená sériovka kromě alu kol a folií 35%-15%-5%
Renault Megane 1.6 benál, 5dv, 1996
Nálevna U Velasů: https://www.restauraceuvelasu.freepage.cz/onas/
Renault Megane 1.6 benál, 5dv, 1996
Nálevna U Velasů: https://www.restauraceuvelasu.freepage.cz/onas/
- Fokal
- .
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dveře
Taky mi to nefungovalo a ve Fordu řekli, že jedině nový GEM modul a ten stojí cca 7000,-
Ale měl jsem dvojitý zamykání, tak byl asi dražší, než obyč. Možná zkusit vrakoviště, ale upozorňovali mě, že vypadá stejně jako modul z Transita, akorát že ten z Transita pak ve Focusu nefunguje, tak bacha na to. Už jsem viděl ale i prodřený kablíky, který vedou do pátých dveří, v tom přechodu mezi střechou a pátými dveřmi

ST150