Ostřikovač zadního skla na FF II kombi
- Jiri02
- Pokročilý
Ostřikovač zadního skla na FF II kombi
Prosim o zkusenosti se zadním ostřikovačem na FF II kombi. Mne strika nikoliv na sklo, ale nad nej. V manualu se o moznosti jeho serizeni nic nepise. Jehlou jsem uz dovnitr stoural, ale nejakou otocnou trysku jsem tam nenahmatl. Uvazuji, ze prilepim na trysku nejaky deflektorek z kousku nejakeho plastu. Jak jste na tom Vy, majitele FF II kombi?
- omik
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ostřikovač zadního skla na FF II kombi
mal som ho teraz rozobrany na hatchbacku a ziadna tryska tam naozaj nieje. myslim, ze na kombiku to bude podobne...Jiri02 píše:Prosim o zkusenosti se zadním ostřikovačem na FF II kombi. Mne strika nikoliv na sklo, ale nad nej. V manualu se o moznosti jeho serizeni nic nepise. Jehlou jsem uz dovnitr stoural, ale nejakou otocnou trysku jsem tam nenahmatl. Uvazuji, ze prilepim na trysku nejaky deflektorek z kousku nejakeho plastu. Jak jste na tom Vy, majitele FF II kombi?

Ford Mondeo 2011 Titanium S, 2.0TDCi (120kW), panther black
ex: FoFo2 Ghia 5hatch, 1.6 TDCi (80kW), tonic blue, +eibach pro kit
ex: FoFo2 Ghia 5hatch, 1.6 TDCi (80kW), tonic blue, +eibach pro kit
- poldi
- Nováček
- Jiri02
- Pokročilý
- Ahmed
- Test driver
- Dudko
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Mne to tiež strieka len úzkym prúdom na jedno miesto. Navyše je tá tryska blbo umiestnená na vzdialenej strane (za vodičom), takže najprv ide stierač na sucho a až v poslednej tretine okna "narazí" na vystreknutú vodu a umyje len poslednú tretinu okna. Takže ak chcem umyť celé okno, tak musím pozerať v späťáku kedy príde stierač do dorazovej polohy a než sa začne vracať naspäť, tak ešte rýchlo streknem ďalšiu dávku kvapaliny. Stačilo dať tú trysku na opačnú stranu okna (viac za spolujazdca), alebo ju dať do stredu a prúd vody rozprašovať. Divné riešenie.
- BoraBora
- Nováček
Re: Ostřikovač zadního skla na FF II kombi
Nestrikalo mi vubec, az jsem zjistil ze mi to tece u tesneni dveri spolujezdce. Nasla se dira, vymenilo se. Ale z ostrikovace porad ani kapka. Rikal jsem si - jasne hadicka je prazdna, tak to potrebuje delsi chvili, ale porad nic, ale taky to nikde netece. Nez se podivam, jestli to nekde neni ucpany, potrebuji se ujistit jkudy vede hadicka. Predpokladam, ze vede po prave strane nad dverma - je to tak?