Chtěl bych se vás zkušenějších zeptat, co může být za problém, když se mi v rychlosti 90-110 rozklepe celé auto.A to docela dost. Podotýkám, že gumy by to být neměly. Dělalo mi to už i na letních, které jsem dal vyvážit a pak i na vyvážených zimních. Teď se to začíná docela zhoršovat.
Nejvýraznější to je při jízdě do kopce, když je auto v tahu.Když jsem pod nebo nad tou rychlostí, tak auto nevibruje téměř vůbec. Když nepatrně uberu plyn(jen prostě že auto nezrychluje) tak auto přestane klepat. Jak se dotknu pedálu, opět se rozklepe.
Dal jsem to známému co má doma servis a ten na podvozku nic nenašel. Tak jsem se na vás chtěl obrátit, jestli byste mi neporadili a já následně mohl poradit jemu.

Když jsem byl na jaře na technické, tak auto prošlo v pohodě bez vůlí. Jen mi tam upozornili, že bych měl výhledově vyměnit silentbloky na zadních ramenou přední nápravy. Snad jsem nenapsal nějakou hovadinu. Já autům moc nerozumím.

Děkuji Vám za vaše názory. Snad jsem nenapsal něco špatně v rozporu z pravidly tady.