Masters of rock, Brutal assault 2007
- Maros
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Masters of rock, Brutal assault 2007
Pěkný večer všem! Tak kdopak z Vás holduje něčemu tvrdšímu z hudby a kdo se zúčastní výše zmíněných akcí??? 

Fofík 1,6; 74kw; r.v. 12/2000;3 dv.; Blekouš

- Maros
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- ClairVOYanT
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- Maros
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
buď v klidu, já holduji a jako Ostravák jsem na ni odkojen, a i když mám MOR de facto za rohem, tak jsem se tam ještě nedostal a letos mi to taky nevyjdeMaros píše:Teda nechce se mi věřit, že nikdo z Vás neholduje tvrdé hudbě![]()
![]()

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
- ClairVOYanT
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Nebudes mit sebou nahodou nejakou slecnu Melicharovou?Maros píše:No hurá! Konečně se někdo našelJá teda pojedu teprve podruhý
, ale beztak se těšim jako sviň. Pojedu taky plnej, tak jsem zvědav, jak zvládne Fofík zatěžkávací zkoušku
Jsem strašně natěšen na Motorhead, to budou jatka
![]()

- Maros
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Abych řekl pravdu, tak nejsem úplně z Plzně, ale z Horní Břízy (cca 12 km od velkoměsta)
, takže sl. Melicharovou bohužel neznám
Plzeň jsem dal do profilu kvůli lepší orientaci
Jinak pojedem spíš až ve čtvrtek, ale ještě uvidím, jak mi vyjde dovolená. Jel bych taky nejradši ve středu, páč podle loňských zkušeností budou kempy a stanovací prostory v okolí už pěkně našlapaný 

- Maros
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Teda to je ale nefér, někdo se musí trmácet přes celou republiku a ti co to mají za rohem, tak nejedouSkubi píše:buď v klidu, já holduji a jako Ostravák jsem na ni odkojen, a i když mám MOR de facto za rohem, tak jsem se tam ještě nedostal a letos mi to taky nevyjdeMaros píše:Teda nechce se mi věřit, že nikdo z Vás neholduje tvrdé hudbě![]()
![]()

- ClairVOYanT
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
No ja stredu nemuzu - prace a dovolene je malo. Ale jedu ve ctvrtek kolem 16:00 z prazskeho Strahova (kousek od strahovskeho tunelu). Chci tam byt na kapelu RageMaros píše:Abych řekl pravdu, tak nejsem úplně z Plzně, ale z Horní Břízy (cca 12 km od velkoměsta), takže sl. Melicharovou bohužel neznám
Plzeň jsem dal do profilu kvůli lepší orientaci
Jinak pojedem spíš až ve čtvrtek, ale ještě uvidím, jak mi vyjde dovolená. Jel bych taky nejradši ve středu, páč podle loňských zkušeností budou kempy a stanovací prostory v okolí už pěkně našlapaný

- Maros
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Ok, supr. Je to všechno ještě v jednání a praxe je taková, že se to všechno domluví tak dva dny před akcí
, no jistě to znáš. Jinak i kdybysme nejeli spolu, tak si můžem dát někde na MORu spicha a pifko, popř. Jelínka
My jsme minule přijeli ve čtvrtek tak kolem 3. a na tý stráni před vchodem jakoby od hlavní na Vizovice už moc místa nebylo
Btw: RAGE RULES!!
Jsem zvědav na novýho bicmena, prý je kvalitní...

Btw: RAGE RULES!!

- ClairVOYanT
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
JJ, takovy veci znam
). Co se mista tyka - ja prijel minuly rok v patek odpo a uplne bez potizi jsme tri stany rozlozili cca 500m od vchodu (tam jak byl vchod k jelinkovi, tak pokud jdes ven, dal by si se do prava po silnici - tam na kraji pole). Uplne v klidu. Nema cenu byt co nejbliz, pac tam ozralove blejou a tak - sak to znas. Lepsi je bejt dal
. Spicha dame urcite a pifko taky (jelinka nepiju).
Na novyho bubenika sem taky zvedaf, pac jsem byl ted na Terranovi v Plzni a to je naprosto bezkonkurencni bicak
. Rage mam hodne rad.

Na novyho bubenika sem taky zvedaf, pac jsem byl ted na Terranovi v Plzni a to je naprosto bezkonkurencni bicak

- Maros
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Terranovy kvality jsou nezpochybnitelný. Viděl jsem ho akorát loni a nebylo to špatný. Dost mě překvapilo, kolik se na něj přišlo mrknout lidí
My jsme byli právě taky u vchodu od Jelínka, ale šel bys doleva a kousek po silnici přes mostík na stráň. Nebylo to špatný, ale ráno jsme se vždycky probudil způlky venku ze stanu, páč jsem spal z kopce
S opilcema souhlasím. Když tam v 5 ráno podroušený moraváci řvali z plna hrdla texty Torr, mě do zpěvu moc nebylo
Viděls loni Whitesnake??

- ClairVOYanT
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- Maros
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Mno my jsme byli vepředu a co se mě týče, tak zatim jeden z hudebních vrcholů. Naprosto supr!! Sice Coverdalovi asi 3x trošku vypadl hlásek, ale v jeho věku je to stejně výkon!!!!
A Aldriche za bubnama....no.....to snad ani nejde slovy popsat. Ten člověk zkrátka umí 

- ClairVOYanT
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele: