Ahoj, chci se zeptat jestli nemá někdo zkušenost s opětovným nasazením-montáží pryžové krytky na venkovním madle u pátých dveří? Určitě je nějaké usnadnění, protože jinak je to pěkný porod..
Ahoj, mám podobný problém. chcel som zložiť tú plastovú lištu uchytenú 4 maticami. Bohužiaľ 3 matice sa len točia aj so skrutkou. Bez poškodenia lišty to asi nepôjde a nová vo Forde stojí okolo 150€. Nevie niekto poradiť, či sa nedá niekde zohnať lacnejšie?
Po vytrhnuti sa to tam da zalepit a natmelit naspat. Samozrejme tie sroby/koliky pojdu nove, odporucam antikorove.
Demontaz odporucem sposobom, ze odpilis/odbrusis matku, ktora tam je. Zlozis to dole a potom na stole tie odpilene sroby povytahujes a das tam nove. Na FoFo 2 som to ale este nerobil, takze neviem, ci tam je pristup na odpilenie matiek. Odvrtat by to ale malo ist tak ci tak.
no nechcel by som tie matky odtial píliť.. ešte nejakou mikrobruskou ako-tak, v kazdom pripade vela stastia pri demontaži.. ak poškodiš, tak skus nejake vrakovisko zistit aku cenu maju, pri troche šťastia trafiš aj farbu a nemudes musiet lakovat.. napr. http://forddiely.sk/ , posielaju aj na dobierku