Chorvatsko
- cloudyman
- Nováček
Chorvatsko
Ahojte příznivci FoFo,
myslím že nejsem jediný, kdo letos zamíří s FoFo do HR.
Tak mě napadla myšlenka to nějakým způsobem zmapovat pro případ, že by někdo z nás potřeboval pomoc. Je to jen nápad a ani nevím, jak to realizovat, tak mě prosím nekamenujte předem. Možná někoho něco napadne, co by mohlo prospět i druhým, prosím napište své nápady.
Díky Cloudy
myslím že nejsem jediný, kdo letos zamíří s FoFo do HR.
Tak mě napadla myšlenka to nějakým způsobem zmapovat pro případ, že by někdo z nás potřeboval pomoc. Je to jen nápad a ani nevím, jak to realizovat, tak mě prosím nekamenujte předem. Možná někoho něco napadne, co by mohlo prospět i druhým, prosím napište své nápady.
Díky Cloudy
Naposledy upravil(a) cloudyman dne 18.04.2007 06:58, celkem upraveno 2 x.
- staroch
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
No tak já žádný nápad nemám, ale cestu tam plánuji někdy začátkem srpna.
FOFO TDDi 1,8 66kw 2001+facelift. fotoweb:https://www.foto-michalek.blog.cz

Život je jen krátký odraz měsíce na kapce vody padající ze zobáku letícího vodního ptáka.

Život je jen krátký odraz měsíce na kapce vody padající ze zobáku letícího vodního ptáka.
- cloudyman
- Nováček
Možná, že by se dala vytvořit databáze, kde by třeba byla oblast, kam má ten dotyčný naplánováno jet, v jakým termínu, spojení na něho ( mobil ). No a kdyby někdo měl problém tak tomu, kdo by měl databázi pod patronací, by poslal sms a ten by mu zpětně poslal sms s číslem na člověka, který je ve stejné oblasti a ve stejném čase. Ti dva by se potom už museli domluvit sami.
Cloudy
Cloudy
-
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Já jedu 7.7.07 do Drveniku, dálnice až do splitu, pak vitorozemím objet Omiš a po Makarský do Drveniku, budu tam cca 10 - 12 dní. Popravdě ale nevím, jak bych někomu mohl pomoci, spíš vám doporučím sjednat si havarijní pojištění a využít popř. (ať se nám to všem vyhne!!) asistenční služby, jež jsou povětšinou jeho součástí - ty vám skutečně dokáží pomoct.
Ford Focus 1.6 16V Combi Viva, cosmic-silver met., r.v. 2004
- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- staroch
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Jo, taky mám z pojišťovny číslo na servis, které funguje i v zahraničí, kde by se se mnou údajně bavili česky.
Kdybych si i tak s něčím nevěděl rady, tak asi bych zkusil nějaký blízký internet a napsal bych sem!! Třeba by jste si to někdo přečetli a poradili.

Kdybych si i tak s něčím nevěděl rady, tak asi bych zkusil nějaký blízký internet a napsal bych sem!! Třeba by jste si to někdo přečetli a poradili.

- cloudyman
- Nováček
Na ten net bych v HR až tak moc nespoléhal.staroch píše:Jo, taky mám z pojišťovny číslo na servis, které funguje i v zahraničí, kde by se se mnou údajně bavili česky.
Kdybych si i tak s něčím nevěděl rady, tak asi bych zkusil nějaký blízký internet a napsal bych sem!! Třeba by jste si to někdo přečetli a poradili.![]()
![]()
-
- Pokročilý
Já neplánuju, mě to naplánovala manželka- někdy začátkem srpna někam k Omišistaroch píše:No tak já žádný nápad nemám, ale cestu tam plánuji někdy začátkem srpna.

Focus 1,6 74kW, kombi black 2010 a od 4/2018 Superb II combi 2,0tdi
- cloudyman
- Nováček
navigace blaupunkt pro HR
Nevíte někdo, jestli je navigace pro blaupunkt pro HR? sice tam pojedeme skoro pořád po dálnici, ale přece by se hodila.
-
- Zkušený
- staroch
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
No já se budu začátkem srpna pohybovat někde jak je Stari Grad.Stenly píše:Já neplánuju, mě to naplánovala manželka- někdy začátkem srpna někam k Omišistaroch píše:No tak já žádný nápad nemám, ale cestu tam plánuji někdy začátkem srpna.Jen jsem zvědav, jestli bude navigovat stejně dobře jako navigace co mám ve fábii, nebo jestli se nám pokoušet na dovolenou implantovat blaupunkta do fofo

- PedroH
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Re: navigace blaupunkt pro HR
Záleží na tom, jaké tam máš nahrané mapy...To je podle typu a vybavení - logicky čím dražší, tím více map...Při koupi by ti měli říct, co vše je tam za mapy - co jsem se setkal, tak většinou detailní mapy tak do 10 států - zbytek Evropy průjezdní mapy...cloudyman píše:Nevíte někdo, jestli je navigace pro blaupunkt pro HR? sice tam pojedeme skoro pořád po dálnici, ale přece by se hodila.
- TDCi
- Nováček
Ja sa budem od 03.07-10.07 pohybovať v okolí Makarskej (Tučepi).Mapové pokrytie záleží aj od toho aké mapy navigácia používa (MapSource,Navteq).Ja mám navigátor Garmin,ktorý má okrem iných máp aj základnú mapu Chorvátska.Pokrýva základné cestné ťahy (cca 5500 km) a podrobné pokrytie (uličné) miest Záhreb,Rijeka,Pula čiastočné pokrytie Split,Zadar a Dubrovník.Dá sa dokúpiť podrobná mapa Adria Route za 5300 Sk.
- cloudyman
- Nováček
Pro ty co pojedou přes A, tak jedna novinka:
Na konci května má být otevřena dálnice Záhřeb - Macelj
Celý článek na :http://www.chorvatsko.cz/aktual/070418_ ... acelj.html
Na konci května má být otevřena dálnice Záhřeb - Macelj
Celý článek na :http://www.chorvatsko.cz/aktual/070418_ ... acelj.html