Rád bych se tu s Vámi podělil o mojí srdeční záležitost, jenž jsou závody tahačů na mosteckém závodním okruhu.
Hledal jsem tu na foru, jestli už zde takové téma není a našel jsem pouze jedno téma od autora MobyDick a pouze z ročníku 2008. Proto bych tedy rád doplnil pár ročníků, jelikož si to tyto závody jistě zaslouží.
Jsem již dlouholetým fanouškem těchto závodů. Už jsem zažil spousty závodů, všech možných kategorii, vozů, motorek, motokár, rally atd.. ale závody tahačů mi přirostly k srdci a velice se těším každoročně na poslední víkend v srpnu, kdy se trucky opět ukážou na mosteckém autodromu.
Chtěl bych Vám tu dát pár fotek z ročníku 2007, 2008 a 2011. Tyto ročníky jsem vybral, jelikož jsme byli i v depu. V depu jsme byli i v předchozích ročnících, ale to jsem ještě neměl digitální fotoaparát a tak mam pouze vyvolané fotky v albumech. Všechny fotky jsem fotil já a můj tatík, nic není stažené.
Budu rád, když se Vám fotečky budou líbit a třeba tyto závody zjískají více fandů. Nebo se pojedete i podívat. Velice doporučuji!
ročník 2007
ročník 2008 - hotovo
ročník 2011 - připravuje se