Zdravím,
mám v plánu pořídit ST220. Mám dilema jestli koupit fl, nebo před fl. Opravdu je ta 6-ti stupňová převodovka oproti 5-ti stupňové takový zázrak? Je ta 5-ti stupňová tolik špatná? Hledal jsem kde se dalo, ale přímou odpověď jsem nikde nenašel.
Díky
Tom

Mondeo ST220 6-stupňová převodovka vs. 5-tistupňová
- SkylineH6
- Nováček 
- 
				buceek07
- Test driver 
Re: Mondeo ST220 6-stupňová převodovka vs. 5-tistupňová
MTX75 je 5 kvalt...
MMT6 je 6 kvalt...
Ani jedna z převodovek není vyloženě špatná, nebo tak... je tu spousta lidí s 5q a 6q a nikdo tu zatím neřešil žádnou závadu vyloženě na převodovce 

U ST220 se dával 6q s faceliftem modelu už potom vždy... u 6q půjde dolů spotřeba na dálnici a podobně...

MMT6 je 6 kvalt...
Ani jedna z převodovek není vyloženě špatná, nebo tak... je tu spousta lidí s 5q a 6q a nikdo tu zatím neřešil žádnou závadu vyloženě na převodovce

U ST220 se dával 6q s faceliftem modelu už potom vždy... u 6q půjde dolů spotřeba na dálnici a podobně...
Now: Mazda 6 2.5i GTA 2008
Ex: Ford mondeo Mk3 2.0 Duratec 107kw * Bmw e39 530Da 142Kw/420Nm....
						Ex: Ford mondeo Mk3 2.0 Duratec 107kw * Bmw e39 530Da 142Kw/420Nm....
- SkylineH6
- Nováček 
Díky za odpověď  Právě přemejšlím co zvolit, ty 6q bývají znatelně dražší. Určitě se shodnem že po fl interiér vypadá taky líp, ale u tebe v galerce jsem se dočetl, že ten středovej panel jde předělat (mimochodem máš to moc pěkný
 Právě přemejšlím co zvolit, ty 6q bývají znatelně dražší. Určitě se shodnem že po fl interiér vypadá taky líp, ale u tebe v galerce jsem se dočetl, že ten středovej panel jde předělat (mimochodem máš to moc pěkný   ). Už máš víc info o tom středovým panelu, je to hodně složitý?
 ). Už máš víc info o tom středovým panelu, je to hodně složitý?

Právě přemejšlím co zvolit, ty 6q bývají znatelně dražší. Určitě se shodnem že po fl interiér vypadá taky líp, ale u tebe v galerce jsem se dočetl, že ten středovej panel jde předělat (mimochodem máš to moc pěkný
 Právě přemejšlím co zvolit, ty 6q bývají znatelně dražší. Určitě se shodnem že po fl interiér vypadá taky líp, ale u tebe v galerce jsem se dočetl, že ten středovej panel jde předělat (mimochodem máš to moc pěkný   ). Už máš víc info o tom středovým panelu, je to hodně složitý?
 ). Už máš víc info o tom středovým panelu, je to hodně složitý?- v.marty
- Pokročilý 
Nezapomen i na dalsi vylepseni, jako lepsi antikorozni ochrana atd.  Jinak stupen navic je fajn nejen kvuli spotrebe. Všech 6 stupnu u estecka je rozmistenejch uplne krasne a auto je rychlejsi a zivejsi.
 Jinak stupen navic je fajn nejen kvuli spotrebe. Všech 6 stupnu u estecka je rozmistenejch uplne krasne a auto je rychlejsi a zivejsi.

Jinak stupen navic je fajn nejen kvuli spotrebe. Všech 6 stupnu u estecka je rozmistenejch uplne krasne a auto je rychlejsi a zivejsi.
 Jinak stupen navic je fajn nejen kvuli spotrebe. Všech 6 stupnu u estecka je rozmistenejch uplne krasne a auto je rychlejsi a zivejsi.Ford Mondeo V6 3.0 Ghia 2004 150kW @ 162kW