Mám dotaz na ty kdo dělaly dutiny nebo z jinýho důvodu odstrojovaly prahy...Má FF II nějaký vstupy do prahů? Ať už zespodu nebo někde zevnitř... Kde se nachází a jak jsou velký?
O hroudu sněhu jsem si promáčkl práh. Není to moc a lak se jeví nepoškozen, takže bych to opravoval jen pokud bude nějaký použitelný otvor na vytlačení poblíž... Vrtat nebo vařit do toho nebudu, to to radši nechám jak to je.
Díky.
Vstupy, díry do prahů
- Sobull
- Zkušený
Vstupy, díry do prahů
FFII kombi 2,0TDCI, 2006
- spanel
- Pokročilý
Re: Vstupy, díry do prahů
No, dírky tam jsou po demontáži plastového krytu (ale tak tak jsem tam protáhl hadičku na nástřik dutin prahů), ale vzhledem k členitosti vnitřních přepážek tam prostor pro vytlačení není. Mám podobný problém z loňska a konzultoval jsem to s firmou, která dělá opravy vytlačováním zevnitř za studena a ti mi rovnou řekli, že prahy nedělají. Klempíři obvykle vhodné promáčkliny vytahují tak, že buď nabodují nástavec reverzního kladiva na promáčklinu a tím ji vytáhnou a pak zabrousí zatmelí a stříknou bod, nebo a to někdy není možné přilepí na promáčklinu přísavku a pak to reverzním kladivem vyklepnou. Vždy záleží na velikosti a hlavně tvaru promáčkliny. Já jsem si vyhodnotil, že bez řezání a vaření by to nešlo a jak se jednou do auta a hlavně do prahu sáhne, tak to potom koroduje, že lepší bude nechat to tak, není to funkční vada, jen estetická a tak jsem jen udělal krycí a antikorozní nástřik škrábanců po kamíncích, co byly v té hroudě a na to pár vrstev BODY a dovnitř do prahů TECTYL a navrch lak a nechal jsem to tak.
Do 3.5.2020 byl: FoFo II COMBI, 2006, 1.8 TDCi, 85 kW, Diamond White
- Sobull
- Zkušený
Re: Vstupy, díry do prahů
Díky. Vidím to stejně, pokud by to šlo nějakou tou přísavkou, tak bych do toho šel. jak by se mělo vařit nebo řezat, nechám to být. Sám to evidentně asi nijak nevytlačím, podle toho co píšeš...
ten tvar je takovej, že by to snad mohlo jít, žádnej zlom nebo tak. Zkusim ještě pofotit.
ten tvar je takovej, že by to snad mohlo jít, žádnej zlom nebo tak. Zkusim ještě pofotit.
FFII kombi 2,0TDCI, 2006