Odcizení v zahraničí
- phofy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Odcizení v zahraničí
Dá se nějak zjistit jestli bylo auto odcizené v zahraničí? 

- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Odcizení v zahraničí
myslis jako nejaky amater ukradl auto v zahanici a tady to chce prodat ? pokud by to prihlasoval ofiko tak to neprihlasi protoze vinko je pri registraci lustrovane v schengenskem prostoru .
pokud by to prihlasil na nejake doklady tak to zjistis pouze fyzickou lustraci pres cebii ,
ale co jsem videl tak treba v italii se vesele predelavaji auta na jine vinka , znamy koupil golfa , prihlasil , jezdil , pak ho prodal a ten novy majitel jezdil asi pul roku pak potreboval penize a tak si ho chtel vzit na zpetny leasing a tam teprve zjistily ze to same auto jezdi stale v italii . tak to slo na kontrolu a tam zjistily ze je tam nove torpedo (kde je u VW vin ) a dale zjistily ze to bylo prihlasene na duplikat TP . dalsi znamej , kupuje po nemecku vraky bez TP a kdyz se ptal jestli si technicaky nechava pojistovna tak uz nekolikrat slysel odpoved ze doklady koupily italove - klice , TP , podlahu s vinkem , servisku , pocitac .
pokud by to prihlasil na nejake doklady tak to zjistis pouze fyzickou lustraci pres cebii ,
ale co jsem videl tak treba v italii se vesele predelavaji auta na jine vinka , znamy koupil golfa , prihlasil , jezdil , pak ho prodal a ten novy majitel jezdil asi pul roku pak potreboval penize a tak si ho chtel vzit na zpetny leasing a tam teprve zjistily ze to same auto jezdi stale v italii . tak to slo na kontrolu a tam zjistily ze je tam nove torpedo (kde je u VW vin ) a dale zjistily ze to bylo prihlasene na duplikat TP . dalsi znamej , kupuje po nemecku vraky bez TP a kdyz se ptal jestli si technicaky nechava pojistovna tak uz nekolikrat slysel odpoved ze doklady koupily italove - klice , TP , podlahu s vinkem , servisku , pocitac .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- phofy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To je šílený co ty lidi dneska napadne všechno, ale tak jestli se to dá zjistit přes cebii tak je to v pohodě
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
ale jak jsem psal pokud nekdo koupi doklady , s cislama , pak ukradne auto (jedno jestli v nemecku nebo v cechach ) tak to prihlasi na ty "ciste" doklady a pak spokojene proda a nikdo nic nezjistí pokud se do toho nekdo nezacne stourat a nezacne hledat .phofy píše:To je šílený co ty lidi dneska napadne všechno, ale tak jestli se to dá zjistit přes cebii tak je to v pohodě
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- phofy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jo jasný, takže pak nemůžeš do zahraničí, nesmíš mít nehodu nic, jinak by na tebe mohli přijít