Chtěl bych touto cestou požádat o pomoc. Začínám pomalu řešit jaké auto bych na začátek září pořídil místo mojí Mazdy, jako alternativy mě napadlo Evo, STi nebo právě RS.
Po chvíli pročítání recenzí a názorů všude možně, jsem došel k finální dvojici STi nebo RS, jelikož EVO je sice nepřesnější a nejlepší na okruhu, ale na běžné ježdění (potřebuju s tím dojet do práce) to až tak super není.
Následně jsem si dohodl zapůjčení STi (sedanu) přímo v autosalonu, takže čekám kdy se ozvou, slíbili mi, že dají vědět jakmile se jim vrátí od novinářů a provedou na něm potřebný servis. (asi čekají, že se nevrátí úplně vpořádku

Včera i dnes jsem se zastavil v autosalonech Ford, kde jsem zjistil jaká RS jsou ještě k mání, bohužel mě v tom nejsou schopni nechat svést, což považuju za problém, ale chápu to.
Proto bych touto cestou chtěl požádat majitele Focusu RS mk. II zda-li by bylo možné (bydlím v kousek od Prahy) dát někdy sraz a pokecat o autě, jak se chová a nechová a případně za finanční úplatu se nechat svést... Jelikož si nedovedu představit jak funguje třeba ten RevoKnuckle a jestli má smysl si připlácet za 4x4 řádově 150 000,- nebo je radši projezdit v benzínu a gumách.
Všem Moc Díky