Ahoj, prováděli jsme odvzdušnění spojky. Vše snad proběhlo v pořádku jen mám teď problém, že se mi nevrací spojkový pedál. Sešlápnu ho a zůstane úplně na podlaze. Nevíte někdo čím by to mohlo být, jak to dát do pořádku? Mám FoFo 1.6 TDCI, 80kW, r.v. 2005.
Díky
Spojkový pedál se nevrací - po odvzdušnění
- trancemaniac
- zuntak
- Junior
Re: Spojkový pedál se nevrací - po odvzdušnění
to vzdušnění bych překontroloval anebo váleček co dělá tlak jinak máš u spojky sucho,pak bych určitě znovu ovzdušnil a musí ti jít kapalina bez bublinek a furt kontrolovat jestly je dostatek kapaliny ta je společna s brzdovou
-
- Nováček
Zdravim
O Vanoce jsem nechaval opravovat spojku, menila se spojka a lozisko a uz neni slyset rachtani motoru ale taky mam pedal spojky volny, po uvolneni mi zustane cca 5 cm pod normalem (a nohou ji prizvednu), ale auto jede OK, po tehle oprave mi jde hure zaradit 1 a zpatecka ostani rychlosti na miste taky nic moc ale tyhle jsou pro rozjezd dulezite a zajizdy ostatni rychlosti jdou perfektne.
Myslite nekdo ze by to po te oprave mohlo byt spatne serizene?
O Vanoce jsem nechaval opravovat spojku, menila se spojka a lozisko a uz neni slyset rachtani motoru ale taky mam pedal spojky volny, po uvolneni mi zustane cca 5 cm pod normalem (a nohou ji prizvednu), ale auto jede OK, po tehle oprave mi jde hure zaradit 1 a zpatecka ostani rychlosti na miste taky nic moc ale tyhle jsou pro rozjezd dulezite a zajizdy ostatni rychlosti jdou perfektne.
Myslite nekdo ze by to po te oprave mohlo byt spatne serizene?
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
ahoj, může mi někdo poradit, kde najdu odvzdušňovací šroub na převodovce? budu měnit bzdovou kapalinu, tak bych ji vyměnil i ve spojce. díky
Ford Focus II Turnier 2.0 Tdci 100kW DPF Ghia 2006
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
trancemaniac píše:Ahoj, prováděli jsme odvzdušnění spojky. Vše snad proběhlo v pořádku jen mám teď problém, že se mi nevrací spojkový pedál. .
tak to asi neprobehlo v poradku
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč