ten d-test si zaplatil právě kolega, kterej mi řekl, že ta Beko 6837 vychází výborně v poměru cena/kvalita. Nechtěl jsem původně tuhle značku, ale i uživatelské recenze byly skvělé, tak jsem do toho šel. 5 let mám pokoj... doufám

Jinak ještě jeden tip pro lidi, kteří mají tvrdou vodu a dělá se jim hodně kamene ve varný konvici. Hledal jsem onehdá právě kvůli tomu konvici, co by měla aspoň nějakou ochranu proti usazování kamene a našel jsem jednu, kterou už používám asi 3 roky a kamen čistím max. jednou za půl roku a ani po půl roce to není strašný - má nějaké speciální dno, výrobce tvrdí, že je usazování vodního kamene sníženo 8x (měřeno po 540 cyklech). Tak jsem ji koupil a ono to fakt funguje. My máme hodně tvrdou vodu a v téhle konvici je sice usazený kámen, ale jen trochu na dně po půl roce, kdy předchozí už byla přímo "zkamenělá". Ten rozdíl tam je, proto ji doporučuju. Má navíc trojí ochranu proti přehřátí, vypíná bez vody hned, vypíná sama při sejmutí ze základny, má termoregulátor (dobrý pro zelený čaj atd..), prostě super výrobek. Je to konkrétně tahle:
http://www.kamennyobchod.cz/varna-konvi ... -1-7l.html - mě ale přišla žlutá varianta, ale nevadí
... a k těm myčkám Bosch. Třeba jsem měl smůlu na kus, ale Bosch prý má dvě řady myček, jedna z nich je kvalitní a jedna méně. Jaké řady to jsou ale nevím, to mi jen říkal servisman...
... a mé oblíbené značky z kuchyně - Solac, Braun, Tefal...