lakování auta cena vysočina?..
-
- Nováček
lakování auta cena vysočina?..
Ahoj, nemá někdo tušení kolik stojí nechat přelakovat focuse HB ze zelené metalízy na černou? .někde na vysočině?.. děkuji moc.
FOFO 1 dark green metal..HB. 1.6-16v zetec R.v 98
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: lakování auta cena vysočina?..
kdyz si spocitas dily a vynasobis cca 2500 tak ti vyjde cena celolaku . + odstrojeni a nastrojeni
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- Ac1D
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Po nedeli se jdu objednat na strikani dveri tak se mohu optat ale podle me takova sranda se neoplati.Spis auto prodat a koupit jiny. Na kabelovce sem videl ze kdyz si auto pripravis sam (odstrojis,prebrousis atd) tak samotne strikani prijde napolovinu ale bylo to v GB a tady to mozna je jinak ale minimalne 30-35 tisic pocitej (a to jeste je spis moje prani nez realna cena).
Nebo co koupit "Profisadu" na strikani v Lidlu a kompresor nekde zapujcit a je to za par korun

Nebo co koupit "Profisadu" na strikani v Lidlu a kompresor nekde zapujcit a je to za par korun

Focus kombi TDCI,85KW,2008
Focus kombi TDDI,66KW,2004
- pbjun
- Test driver
Nevim my sme fiestu nechavali lakovat u dudika za 1800 za dil. Modra metla. Za cele auto mi rikal 20 tis...
- viperk
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
myslím že nejlevnější bude dát na auto folii 

Ex Focus 3dv. , 2.0 16V Trend , r.v. 1998 , Moondust Silver , duplex ulter sport , simota, galerie zde .
Ex Focus 3dv. , 1.8 Tdci , r.v. 2003 , Black Metal , Rieger, galerie zde.
Focus 3dv. , ST modrá střela, r.v.2006, FOX exhaust

- pbjun
- Test driver
No pokud je podklad dobry tak mas pravdu... Ale pokud jsou tam puchyrky rzi nebo dubky od kaminku tak to nebude vypadat idealne...
- skier.n
- Pokročilý
známemu přelakovali Superba za 35 000,-
- pbjun
- Test driver
Draha lakyrna
Zalezi jak narazis no... My mame stesti ze mame dudika kterej umi zazraky 

- Ac1D
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
a cena je za komplet odstrojeni+vyspraveni+vybrouseni+zakryti+strikani? nepocitam ze se to musi jeste odmastit atd.to se me zda nejak levny protoze to neni prace na jeden vikend.Je rozdil jestli strika jeden kus ktery si z auta sunda nebo je to cele auto.pbjun píše:Draha lakyrnaZalezi jak narazis no... My mame stesti ze mame dudika kterej umi zazraky
Focus kombi TDCI,85KW,2008
- pbjun
- Test driver
Rek bych ze cca jo + - par tisic... Na fieste se lakoval zadni naraznik, blatnik, 5. dveře, zadni dveře prah a sloupek a bylo to za cca 9 se vsim vsudy... Bylo to 4*1800 + prace tak si to spocitej a vyjde Ti cca cena...
-
- Nováček
Záleží na stavu jednotlivých dílů ( kolik času zabere dokonalá příprava ) , jakým materiálem se bude stříkat ( matelické vrstvené fáze + kvalitní vrchní lak, nebo obyčejná barva,...) Kdo to bude celé dělat.... a z toho všeho vychází, jak to bude nakonec vypadat !
Tim všim je ovlivněna cena, která může být v pořádné lakovně klidně dvojnásobná, než u někoho, kdo "občas něco stříkne"
Tim všim je ovlivněna cena, která může být v pořádné lakovně klidně dvojnásobná, než u někoho, kdo "občas něco stříkne"
- pbjun
- Test driver
Fiestu nam lakovali v lakovne ktera lakuje pro ford. Lak na auto vyjde na 20tis at je to metla nebo klasicka barva a je jedno jestli na focuse nebo na fiestu.. Asi tak. Jinak fiesta byla v metle.
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
takze treba komplet klepaneho galaxe mi olakuji do tango red za 20000 ?
nebo zabicku do zelene ultimate green po zavareni list a po vymene kapoty a víka + upravovane narazniky ? to by bylo taky za 20000 ?

Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
-
- Nováček
Kdo ví...třeba někde by to reálné bylo. Ale opravdu NENÍ LAKOVNA JAKO LAKOVNA a kdo už má s různejma nějaké zkušenosti, určitě ví,o čem mluvím.foki píše:takze treba komplet klepaneho galaxe mi olakuji do tango red za 20000 ?nebo zabicku do zelene ultimate green po zavareni list a po vymene kapoty a víka + upravovane narazniky ? to by bylo taky za 20000 ?
"vyklepaného Galaxe" kde je potřeba natahovat na každém díle něco, nějaká domodelace....může někdo "připravit" na lak během dvou-tří dnů.... a do boxu. pěkná drahá barva a levnější lak (tam se dá ojebat) a třeba se do 20ti vejde... Ale to pak silně pochybuji, že finální dojem bude okouzlující, nebo vůbec přijatelný.
Mám za sebou X hodin v přípravně, kde se dělala z 95% jen velmi pěkná zánovní auta,nebo veteráni... a udělat špičkovou přípravu pod kvalitní lak, který bude prohlížet znalecké oko, to skutečně není na chvilku.... a bez kvalitního nářadí to ani nejde. ALE vždy záleží na stavu,který kdo doveze a co s tim chce udělat.
A pokud někdo investoval do profi vybavení, do lakovny, boxu,... třeba 3-4 mega , tak ten si nebude účtovat 200,- na hodinu.... to by nevydělal, když chce dělat špičkovou práci.
V okolí mého bydliště cca do 50km je asi 9 autolakoven, ovšem jen jedna je vyhlášená tou nejlepší kvalitou v okolí... a to fungujou bez reklamy už roky...
Takže: ano, za 20 je reálný celolak i pěknou metlou,perleťí,... ale záleží na ostatních okolnostech.
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
a jen pro zajimavost za kolik lakujou v te nejlepsi ?
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé