Ostrekovanie zadneho okna
-
- Nováček
Ostrekovanie zadneho okna
Ahojte, nedavno som kupil FFII a nefunguje mi ostrekovanie zadneho okna... Tak som na to pozeral ale nikde nevidim ani trysku. Neviete mi niekto poradit? Dik
- postak
- Test driver
Re: Ostrekovanie zadneho okna
Tryska se nachází tuším v zadním křídle, ale s tím stříkáním, to čert ví..... 

-
- Nováček
nazdar... tak uz som to nasiel, bola tam trosku zalomena hadicka tak preto to neslo... ale uz je vsetko ok...
-
- Pokročilý
A kde to bylo zalomené ? Mám taky problém s ostřikováním zadního skla. Dřív to chodilo vcelku OK, ale poslední dobou to nejak ubírá, před týdnem to slabě teklo a teď už to jen tak kape. Čerpadlo běží, kapaliny je dost, předek stříká OK, zamrzlé to není.dunaj.jakub píše:nazdar... tak uz som to nasiel, bola tam trosku zalomena hadicka tak preto to neslo... ale uz je vsetko ok...
Poraďte kde mám hledat problém ? Jak se dá dostat k čerpadlu - to se musí zvednout auto ?
-
- Test driver
Cerpadlo je v nadrzke kvapaliny ostrekovacov,ale pokial funguje,je zbytocne na neho pozerat.Hladal by som skor problem vzadu v hadicke,alebo znecistene tryske,ktora strieka na zadne okno.
-
- Pokročilý
Do té trysky jsem šťoural drátkem bez výsledku. Ona to ani není moc tryska, spíš díra.zirafak píše:Cerpadlo je v nadrzke kvapaliny ostrekovacov,ale pokial funguje,je zbytocne na neho pozerat.Hladal by som skor problem vzadu v hadicke,alebo znecistene tryske,ktora strieka na zadne okno.
Jak se dostanu k té hadičce - musím sundat to plastové křídlo nad zadním oknem ?
-
- Test driver
-
- Pokročilý
Tak to skutečně byla skřípnutá hadička. Chvíli mi trvalo než jsem přišel na to, že je třeba odklopit ten vnitřní plastový dekl kde jsou pod ním další tři šrouby co drží tu lištu. Když jsem jí sundal, tak ta hadička sice má v té liště prostor aby šla dokulata, ale sama od sebe se jako skřípne (postupně) a pak to teče míň a míň. Udělal jsem takové hliníkové vedení a naklapl to na tu hadičku aby se kroutila pěkně obloučkem a už to stříká OK.
-
- Nováček
Prasknutá hadička na zadnom ostrekovači
Ahoj forďáci.Potreboval by som radu.Mám utrhnutú hadičku k zadnému ostrekovaču v gumovej prechodke zadných dverí,ale neviem či ju vymeniť celú a ako,alebo ju stačí nadpojiť,ale tiež neviem ako na to.Prosím o radu,kto vie alebo mal taký problém. Zatiaľ dík.
- Radekjo
- Zkušený
Nechtěl jsem zakládat nové vlákno i když toto je trochu OFF.
Při dnešním nákupu jsem si všiml oxidačního prášku (Jde-li to tak nazvat) na třetím brzdovém světle. Pod plastem (dva torxy) brzdového světla byla totálně zoxidovaná koncovka přívodní hadice ostřikovače. Co s tím budu dělat to ještě nevím.
Při dnešním nákupu jsem si všiml oxidačního prášku (Jde-li to tak nazvat) na třetím brzdovém světle. Pod plastem (dva torxy) brzdového světla byla totálně zoxidovaná koncovka přívodní hadice ostřikovače. Co s tím budu dělat to ještě nevím.
FM MKV 2,0 TDCI 15
FF II 1,8 TDCI 05 (pořád žije ale hnije)
RS MSI GS73VR 6RF-048CZ Stealth Pro
FF II 1,8 TDCI 05 (pořád žije ale hnije)

RS MSI GS73VR 6RF-048CZ Stealth Pro