serviska, stav tacho atd.
serviska, stav tacho atd.
Sice to nie je ohladne Fordu, ale podstata veci je ta ista.
Isiel som na sluzobku s kolegom, v jeho referentskej Octavii II. Auto je 10/2007 a na tacho je aktualne 153.000km. Porovnaval som realny stav km (udaje od kolegu) s tym, co je zapisane v serviske:
1. prehliadka: realny stav bol cca 61.000km a do servisky napisali 29.925km
2. prehliadka: realny stav bol cca 135.000km a do servisky napisali 62.300km
Auto je ako nove, jazdi len na SK a do DE takze dialnice, fakt vonavka v interieri. Este rok by ho mal mat, potom skonci operativny leasing a auto by malo mat cca 170-180.000km.
No podla toho, co pisu do servisky pani z Autojarov, bude mat v serviske okolo 92.000km a predaju ho este za celkom slusnu cenu.
No a potom aby clovek kupil auto s jasnou historiou a "poctivo" vyplnovanou serviskou. Tazko zistit realny stav tachometra, kedze auto je v super stave a v databazi budu udaje podla servisakov a knizky teda nie realny pocet.
Niekto si ho kupi, hned mu odide turbo (ak neodide skor) a na skodovacke forum napise, ze mu odisla turbina este pred 100tis km.
Isiel som na sluzobku s kolegom, v jeho referentskej Octavii II. Auto je 10/2007 a na tacho je aktualne 153.000km. Porovnaval som realny stav km (udaje od kolegu) s tym, co je zapisane v serviske:
1. prehliadka: realny stav bol cca 61.000km a do servisky napisali 29.925km
2. prehliadka: realny stav bol cca 135.000km a do servisky napisali 62.300km
Auto je ako nove, jazdi len na SK a do DE takze dialnice, fakt vonavka v interieri. Este rok by ho mal mat, potom skonci operativny leasing a auto by malo mat cca 170-180.000km.
No podla toho, co pisu do servisky pani z Autojarov, bude mat v serviske okolo 92.000km a predaju ho este za celkom slusnu cenu.
No a potom aby clovek kupil auto s jasnou historiou a "poctivo" vyplnovanou serviskou. Tazko zistit realny stav tachometra, kedze auto je v super stave a v databazi budu udaje podla servisakov a knizky teda nie realny pocet.
Niekto si ho kupi, hned mu odide turbo (ak neodide skor) a na skodovacke forum napise, ze mu odisla turbina este pred 100tis km.
- Quickie
- Moderátor
Re: serviska, stav tacho atd.
Auto je 10/2007 a na tacho je aktualne 153.000km
nejako mi nesedia počtyEste rok by ho mal mat, potom skonci operativny leasing a auto by malo mat cca 170-180.000km

povedal by som, že auto by malo mať cca 220-230 tkm
Quickie: vychadzam z toho, co mi povedal kolega...on vie najlepsie odhadnut, kolko este najazdi...neber to tak, ze vynasobis 60-70tis x 3 roky + nejake drobne
- Anndy
- Test driver
No, pokial to nebude trestny cin, tak sa tazko nieco zmeni...
-
- Nováček
I kdyz to bude trestny cin,stejne se nic nezmeni...my cesi jsme bohuzel koumaci.....
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
kdo to planue od zacatku tak to nikdo nezjisti , takze zlate nemecko a duchodci 

Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
- Anndy
- Test driver
nevymizne to nikdy, ale obmedzi sa to urcite.
Napr. Kutac by uz mal problem, vedel by o trestnom cine a nemal by to zamlcat... atd...
Napr. Kutac by uz mal problem, vedel by o trestnom cine a nemal by to zamlcat... atd...
Anndy: aj ked o tom viem, kaslem na to...ak z toho nic nemam, nezaujima ma to
zial, dnes je taka doba: ak neoklames ty, oklamu teba
zial, dnes je taka doba: ak neoklames ty, oklamu teba
- Anndy
- Test driver
Ja som to myslel za predpokladu, ze by to bol trestny cin - mal by si povinnost to oznamit
.
Iba z casti s tebou suhlasim, ano, je dnes dolezite nenechat sa oklamat. V dalsom s tebou nesuhlasim.

Iba z casti s tebou suhlasim, ano, je dnes dolezite nenechat sa oklamat. V dalsom s tebou nesuhlasim.
- Anndy
- Test driver
KUTAC píše:...ak neoklames ty, oklamu teba
- junior
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
jen upřesním, v případě že prodávající vědomě prodává věc s pozměněnou skutečností (v tomto případě stočené km) jedná se o klamání spotřebitele a to "trestný" čin jeAnndy píše:Ja som to myslel za predpokladu, ze by to bol trestny cin - mal by si povinnost to oznamit.

jenže prokažte dnes někomu že věděl že je to stočené

JUNIOR
MK3 1.8 DuratecHE 16v/92Kw 02/05 lítám

MK3 1.8 DuratecHE 16v/92Kw 02/05 lítám

Anndy: ako pisem, vsetko je o ludoch...ja som sa uz X-krat popalil, ale stale chcem byt ten dobry aby vsetko bolo OK ale ked vidim, ze ludia to zneuzivaju tak na to kaslem...nehovorim oje.avat kazdeho, len ignorovat vychcanych ludi