byl jsem se kouknout na totok:
http://www.sauto.cz/detail-inzeratu/oso ... us/7678759
lak je celkem pěknej, našel jsem jen malou odřeninu na zadnim blatníku, tam kde dosedá nárazník, na řidičově dveřích je malá promáčklina od blbců z hypermarket parkingů.. přední nárazník vypadá že je lakovanej, má trochu jinej odstín než zadní, je vidět že byl sundavanej.. jo a řidičovy dveře trochu hůř seděj, jsou přeci jen dlouhý tězký
motor nechyt na uplně na drc a studenej trosku cvakal, ale beru to že to tam stojí třeba týden zaparkovaný a nemůžu to porovnávat s autem který je denně v provozu a ještě garážovaný, z vejfuku při startu - volnoběhu žádnej kouř, jen je buďto naprasklej vlnovec, špatný těsnění na vejfuku, protože zvuk byl hodne slyšet zpod auta (na zvedáku jsem to neměl) než z vejfuku
jízda dobrý, motor táhne pěkně lineárně (přišlo mi líp než moje

interier celkem dobrej, trochu ošoupaný nebo špinavý oranž boky na řidičove sedadle, ale ani jedno sedadlo necvaká..
celkově mi přijde že za ty prachy je to dobrej kauf, jen mi trošku šlo proti srsti jak se k tomu prodejce chová - chvíli po startu, kdy voda nebyla s teplotou ani náhodou na půlce a o oleji ani nemluvě, za to nehorázně vzal a točil..
PS: porovnávám to s autem který bylo skoro netknutý, mělo o 40tis míň najeto, takže detaily jako vrzání plastů, ošoupaná sedačka atd většina asi přejde