Přestal na chvili jet :(
-
- Nováček
Přestal na chvili jet :(
Zdravím všechny, chtěl bych se zeptat jestli se Vám nestalo neco podobnýho co mě včera, jel sem asi 100km/h pridal sem plyn, fofo se rozjel asi na 120km/h a pak z niceho nic prestal tahnout a zacal zpomalovat jako by chcipnul, ale kontrolky se nerozvitili, uz sem myslel ze je konec tak sem zkusil jeste za jizdy vyradit auto chcipnout a zase nastartovat a vsechno v pohode.. jel sem dal... Jo jeste mam 1,6TDCi r.v.2005 Nevite nekdo co to mohlo byt ??
- Anndy
- Test driver
Re: Přestal na chvili jet :(
Niečo podobne, ak nie to isté, sa stalo užívateľovi georgi69. Tiež má TDCI. Bola to pravdepodobne nejaká vec ohľadom motora. Nepamätám si čo. Ale skús si pozrieť jeho galériu v sekcii hatchback 2004-> (dal by som ti link, píšem vsak z mobilu) a myslím, že to tam písal. Alebo mu skús napísať súkromnú správu SZ.
-
- Nováček
Diky za typ, procet sem to cely ale mel trosku jinej problem, jemu se rozvecely kontrolky a bylo to po zapnuti vic vecí co mu zvysili spotrebu proudu co sem pochopil , me prave ne, udelala to zniceho nic asi po ujeti 30km 

- killerhammer
- Test driver
moze byt indicia, ze odchadzaju cerpadlo a vstreky
riesi sa tu to hocikde velakrat
ale moze byt aj mensia prkotina (elektronika)
musis ist na diagnostiku do fordu
riesi sa tu to hocikde velakrat
ale moze byt aj mensia prkotina (elektronika)
musis ist na diagnostiku do fordu
-
- Nováček
Mně se stalo loni to stejné. Diagnostika žádnou závadu nenašla a od té doby se to nestalo.
Ford Focus II 1.6TDCI 80kW, 2006
-
- Nováček
Mluvil sem ted s kamosem co ma doma fofo a sluzebni auto C-Maxe a rikal ,ze mu to C-Max udelal uz nekolikrat, ze dostane ř. jednotka špatnou info a auto zničeho nic ztratí výkon. U Forda v Německu,kde ho kupoval mu rekli ze je to normalni ze se to stavá, a kdyz se to opakuje casteji ma odpojit baterku na pul hodky a po pripojeni se řídici jednotka prehraje a da to pokoj... Tak uvidim jestli se to bude opakovat a diky za rady..
-
- Nováček
Tak tim co mi rikal to asi nebylo , delat to porad, kdyz pridam plnej plyn, jako by to melo neco spolecnyho s turbem
dneska vyrazim k Fordu tak uvidim co mi reknou

-
- Zkušený
zkus ještě tady pohledat někdo už tady něco podobnýho řešil, ale tomu to dělalo častěji a byl to odizolovaný drát, myslim v tunelu

Focus combi II TDCI 1.6 2006 stříbrná Moondust
Mitsubishi Outlander 2,0 DI-D 2009 4x4
měl jsem:FoFo I combi TDCI 1,8 2002 černá perleť
Mitsubishi Outlander 2,0 DI-D 2009 4x4
měl jsem:FoFo I combi TDCI 1,8 2002 černá perleť
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
to vypada na podtlak na regulaci tlaku , me to deal galaxy kdyz jsem mu dal plnej tak to najednou skublo a jelo to jen jako diesel , po vypnuti a nastartovani to zase chvilku jelo normalne nez se zvysil tlak na turbu a pak to zase vyplo .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
-
- Nováček
Tak jsem byl u Forda v Č.B. se jen zeptat, rekli ze takovou zavadu nikdy neresili a ze by to mohlo bejt cidlo serva ?? Divny... V sobotu sem byl na diagnostice, ne u forda a auto haze chybu P1180 neco o malym tlaku nevim presne jak znela , dnes ten clovek volal do boshe kde ma znamyho co umi tu chybu vygenerovat , ale bohuzel znamena asi pet veci co vsechno by to mohlo delat, od vysokotlakyho cerpadla az prez vstriky.. Takze dnes mu vezu auto a prej se do toho pusti vylucovaci metodou... co jsem tu procital dle rad vsechny zavady tohodle typu tak jsou podobne ale ne presne co to dela me
To sem na to zvedavej teda...

- georgi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Hello, mal som podobny problem, podla servisu to boli popraskane prepady - vymenili a zase to ficalo ako nove.
M.
M.
FF II FL HB Titanium X 1.8TDCi Sea Grey, Galerka: https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?t=11402 - predaný :'-(

-
- Nováček
Tak ted mi volal ze servisu ze auto je hotovy
, zavada odstranena, vecer napisu co to delalo kdyby mel nekdo podobnej problem
Diky vsem za rady 

-
- Nováček
Tak pro ty co by meli nekdy podobnej problem, po dvou dnech hledani v servisu zjistili ze ford umi udelat kvalitne rozvod nafty, pry je to tam delany na nejaky rychlospojky a nekde v tech spojich to prisavalo vzduch, nafta pak prej napenila a auto zdechlo , vymenili rozvody a uz jede zda se mi i lip nez predtim
Ceny opravy... hledaní zavady 2000,- , vymena filtru a rozvodu 2000,-
jeste ze sem nesel do forda , tam by zacli vstrikama cerpadlem atd... 

- killerhammer
- Test driver
tak drzim palec aby si zanedlho nemusel vymienat aj to ostatne 

- Norbert
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Mne dnes na križovatke v neutrali ako keby vynechal motor, po 50km to urobilo znovu a auto sa dostalo do nudzoveho režimu. Smeroval som spať do KE do servisu, cestou tam mi motor zhasol 3x a chod bol jasne špatný, vynechával, no na dialnici to šlo v pohode normálne. V servise diagnostika potvrdila zanesený palivový filter(2 týždne starý) , alebo pal. system. Vraj mám skúsiť pokračovať v ceste a od polovice dotankovať novú naftu a potom sa uvidí. Počas ďalších 60 km to jemne vynechalo ešte raz, inak ok. Neodíjdu mi vstreky???? A to tankujem na SHELL + VIF, ale ak raz natankujete zo špinavej nádrže tak je to v ...